✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29349 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Start... de elektrische ontdekkingsreis

Je eerste eigen huis... Je eerste auto.. Je eerst baan... sommige dingen vergeet je je hele leven niet. De kans is heel groot dat de eerste keer elektrisch rijden ook in dit rijtje van onvergetelijke momenten komt. 

De belangstelling voor elektrisch rijden groeit. Dat komt doordat het aanbod van modellen toeneemt. Maar meer nog groeit het besef dat we duurzamer moeten leven en dus autorijden. Steeds meer mensen vragen zich daarom af of elektrisch rijden een goede optie is. Het beantwoorden van deze vraag blijkt nog niet zo eenvoudig. Accucapaciteit, laadpalen en bereik zijn maar enkele van de nieuwe begrippen waarmee de kandidaat-EV-rijder te maken krijgt. Stam schept graag helderheid in de zoektocht naar informatie over elektrisch rijden.

 

Daarom nodigt Stam Renault dealers je uit op donderdagavond 23 maart voor een informatiebijeenkomst over elektrisch rijden. Op deze avond geven wij informatie over en antwoord op vragen m.b.t. elektrisch rijden in het algemeen en over Renault Z.E. modellen in het bijzonder. We laten o.a. de volgende onderwerpen de revue passeren: 

Waar:
Renault Dealer Stam Amersfoort
Gemini 1
3824 MH AMERSFOORT
Tel: 033-4635104
E-mail:  

Wanneer:
Donderdagavond 23 maart 

Tijd/ Programma:
19.00 - 19.30 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 - 20.15 uur Presentatie Elektrisch rijden door Stam Renault dealers
20.15 - 20.45 uur Gelegenheid voor advies op maat en plannen vervolgafspraak/ proefrit

 


Aanmelden

Interesse? Meld je aan via onderstaande knop. We geven geabonneerden op de nieuwsbrief eerst de gelegenheid voor deelname dus wacht niet te lang met aanmelden. 

AANMELDEN