✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29164 klantreacties is  95% tevreden over Stam!


Renault startklaar voor elektrische ‘Design Rides’ Dutch Design Week 2018

Renault is prominent aanwezig tijdens Dutch Design Week, van 20 tot en met 28 oktober in Eindhoven. Het Franse merk zet 45 exemplaren van de elektrische Renault ZOE in als ‘Design Ride’, om bezoekers voor het eerst elektrisch te vervoeren.

Voor het eerst elektrisch

Als partner van Dutch Design Week 2018 stelt Renault dit jaar 45 exemplaren van de 100% elektrische Renault ZOE ter beschikking voor de gratis vervoersdienst. Daarmee zijn de ‘Design Rides’ voor het eerst volledig emissieloos. Circa 18.000 ritten worden afgelegd. Het laden van de auto’s gebeurt op een van de grootste mobiele laadpleinen in Europa, speciaal door Renault in Eindhoven ontwikkeld door Van der Sijs techniek. Via veertig laadpalen wordt elke Renault ZOE na de evenementuren geladen. De Renault ZOE heeft een reëel rijbereik van 300 kilometer op een volle lading.

Renault Design Rides

De 100% elektrische ‘Design Rides’ zijn afgelopen weekend in ontvangst genomen door tachtig DDW-vrijwilligers en Martijn Paulen (directeur DDW) samen met burgemeester John Jorritsma van Eindhoven. Hiermee staan Renault en Dutch Design Week klaar om de bezoekers van het evenement te verplaatsen. Bezoekers kunnen gebruik maken van de gratis vervoersdienst (elke dag tussen 11.00 – 20.00 uur) om de meer dan 100 DDW-locaties te bezoeken. Instappen kan op de taxistandplaatsen: Lichtplein, Stadhuisplein, Klokgebouw en Piet Hein Eek.

Bekijk hier het uitgebreide videoverslag van de Renault ZOE ‘Design Rides’:

Kaarten bestellen

Plan je bezoek en bestel kaarten met korting via: www.ddw.nl/nl/tickets gebruik promocode DDW2018RENAULT.