✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Renault TWINGO Electric

De beste TWINGO ooit

v.a. €299,- per maand

Renault TWINGO Electric De karaktervolle stadsauto

v.a. €299,-*
per maand
         

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault Twingo Electric met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Private lease is dé leasevorm om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kunt nu tijdelijk profiteren van ons actietarief waardoor je voor slechts €299.- per maand in een complete, splinternieuwe Twingo Electric rijdt! Dit bedrag is exclusief de subsidie vanuit de overheid.

De Renault TWINGO Electric

De nieuwe TWINGO Electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat hem zo populair heeft gemaakt. En hij is er nu als volledig elektrische versie. Manoeuvreer soepel en stijlvol door het stadsverkeer in jouw nieuwe TWINGO Electric. De nieuwe Renault Twingo staat voor je v.a. november klaar in de showroom bij Stam Renault.

MEER INFO OVER DE TWINGO ELECTRIC

Vanaf €299,- per maand

Met Stam Private Lease rijdt je in een Renault Twingo Electric voor één vast en laag maandbedrag. Je rijdt al in een Renault Twingo Electric €299.- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al je autokosten afgedekt. Deze prijs is op basis van 6.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van €450,-.

Wat is inclusief bij STAM Private Lease?
  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp
  • Houderschapsbelasting


De Renault TWINGO kopen?


Ben je geďnteresseerd in het kopen van een Renault TWINGO Electric in plaats van Private Lease? 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE  

Het gecommuniceerde Private Lease bedrag betreft de Renault TWINGO Electric Life met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 6.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € € 0,059 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. www.stamrenault.nl voor voorwaarden. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.