✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault SCÉNIC

Nieuwste generatie familieauto

Consumenten
v.a. € 29.890

Exclusief STAM kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe SCÉNIC

MOTOREN

Renault levert de Renault Scénic IV met een aantal diesel- en benzinemotoren. Hieronder tref je een overzicht aan van de beschikbare motoren. Zodra er meer bekend is over de motoren, lees je het bij Stam Renault.

Het nieuwe design

Het design van de nieuwe Renault Scénic is kenmerkend voor de ontwerplijn die is uitgezet door de Nederlander Laurens van den Acker. Onder zijn leiding is een nieuwe filosofie gecreëerd die heeft geleid tot geslaagde ontwerpen voor onder andere de Clio, Captur, Kadjar, Talisman, Espace en Mégane. Zo ook voor de Renault Scénic. Het dynamische uiterlijk ontstaat doordat de bodemvrijheid is vergroot, de achterwielen op de uiterste hoeken zijn geplaatst en gebruik is gemaakt van de sportieve, kenmerkende grille.

Standaard is de Renault Scénic verkrijgbaar zijn met handgeschakelde zesversnellingsbak. Maar de MPV is wederom ook verkrijgbaar met automatische versnellingsbak. De Renault Scénic automaat beschikt bij de 120 pk diesel en 140 pk en 160 pk benzine ook over EDC – Efficient Dual Clutch. Deze biedt je het comfort van een automaat maar het brandstofverbruik en reactievermogen van een handgeschakelde versnellingsbak. Wel zo prettig als je met jouw gezin veel kilometers maakt.

SCÉNIC - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Scénic? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault Scénic.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

SCÉNIC voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Scénic én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault Scénic voorraad.

SCÉNIC VOORRAAD ALLE SCÉNIC ACTIES

Stam Renault vestigingen

    1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (Uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link t.w.v. € 833,90, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 51,10, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00,- incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0 Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.