✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30531 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe SCÉNIC

MOTOREN

Renault levert de Renault Scénic IV met een aantal diesel- en benzinemotoren. Hieronder tref je een overzicht aan van de beschikbare motoren. Zodra er meer bekend is over de motoren, lees je het bij Stam Renault.

Het nieuwe design

Het design van de nieuwe Renault Scénic is kenmerkend voor de ontwerplijn die is uitgezet door de Nederlander Laurens van den Acker. Onder zijn leiding is een nieuwe filosofie gecreëerd die heeft geleid tot geslaagde ontwerpen voor onder andere de Clio, Captur, Kadjar, Talisman, Espace en Mégane. Zo ook voor de Renault Scénic. Het dynamische uiterlijk ontstaat doordat de bodemvrijheid is vergroot, de achterwielen op de uiterste hoeken zijn geplaatst en gebruik is gemaakt van de sportieve, kenmerkende grille.

Standaard is de Renault Scénic verkrijgbaar zijn met handgeschakelde zesversnellingsbak. Maar de MPV is wederom ook verkrijgbaar met automatische versnellingsbak. De Renault Scénic automaat beschikt bij de 120 pk diesel en 140 pk en 160 pk benzine ook over EDC – Efficient Dual Clutch. Deze biedt je het comfort van een automaat maar het brandstofverbruik en reactievermogen van een handgeschakelde versnellingsbak. Wel zo prettig als je met jouw gezin veel kilometers maakt.

SCÉNIC - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Scénic? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault Scénic.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

SCÉNIC voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Scénic én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault Scénic voorraad.

SCÉNIC VOORRAAD ALLE SCÉNIC ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze STAMbassadeurs

  30.531 KLANTREACTIES
  persoonlijke aandacht en duidelijke informatie
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, brandstof (€ 10), handelings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link en R-Link 2 t.w.v. € 833,90 (incl. btw), recyclingbijdrage (€ 37,50 incl. btw) en registratiekosten € 49,10 (btw-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min. / max. verbruik: 4,0 - 5,8 l. /100 km CO2 104 - 129 g/km.