✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TALISMAN ESTATE

Take control

Consumenten
adviesprijs v.a. €38.590,-
Exclusief Stam Kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe TALISMAN Estate

MOTOREN

Renault levert de Renault TALISMAN Estate met een aantal diesel- en benzinemotoren. Hieronder tref je een overzicht aan van de beschikbare motoren. Zodra er meer bekend is over de motoren, lees je het bij Stam Renault.

Ontwerp

 

Het ontwerp van de Estate is in dezelfde stijl als de sedan. De robuuste uitstraling en sportieve lijnen kenmerken de dynamiek van het design van de Talisman Estate. Een relatief lage daklijn en een perfecte verhouding tussen het glasoppervlak en de carrosserie zorgen voor een karaktervolle uitstraling. Bekijk hieronder de eerste foto's van de Renault Talisman Estate.

Interieur Talisman Estate

Als Estate rijdt je dus tevens een Talisman met een sportief exterieur. Van binnen is de Talisman Estate een auto die jou ruimte biedt. Luxe materialen maken iedere rit in de Talisman Estate uiterst prettig. Het comfort van de Talisman Estate is zeer uitgebreid. Zo zijn de voorstoelen leverbaar met elektrische stoelbediening, elektrisch verstelbare lendesteunen en massagefuncties. Bovendien is de Estate voorzien van innovatieve oplossingen, gericht op onder meer het vergroten van de veiligheid. Vanwege de proporties van de stationwagon zorgen ervoor dat je over volop bagageruimte beschikt. Zo bedraagt de totale laadruimte maar liefst 1.700 liter. Hieronder meer over de opbergruimte in de Renault Talisman Estate.

TALISMAN ESTATE- Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Talisman Estate? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault Talisman Estate.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

TALISMAN ESTATE voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Talisman Estate én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. 
Bekijk de Renault Talisman Estate voorraad.

TALISMAN ESTATE VOORRAAD ALLE TALISMAN ESTATE ACTIES

Stam Renault vestigingen

    1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2- uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP- testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 953,90, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. €51,10, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00, incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%.. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.