✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26554 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TALISMAN ESTATE

Waar je ook naar toe gaat

Consumenten 

adviesprijs v.a. €33.790
Exclusief Stam Kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe TALISMAN Estate

Ontwerp

 

Het ontwerp van de Estate is in dezelfde stijl als de sedan. De robuuste uitstraling en sportieve lijnen kenmerken de dynamiek van het design van de Talisman Estate. Een relatief lage daklijn en een perfecte verhouding tussen het glasoppervlak en de carrosserie zorgen voor een karaktervolle uitstraling. Bekijk hieronder de eerste foto's van de Renault Talisman Estate.

Interieur Talisman Estate

Als Estate rijdt u dus tevens een Talisman met een sportief exterieur. Van binnen is de Talisman Estate een auto die u ruimte biedt. Luxe materialen maken iedere rit in de Talisman Estate uiterst prettig. Het comfort van de Talisman Estate is zeer uitgebreid. Zo zijn de voorstoelen leverbaar met elektrische stoelbediening, elektrisch verstelbare lendesteunen en massagefuncties. Bovendien is de Estate voorzien van innovatieve oplossingen, gericht op onder meer het vergroten van de veiligheid. Vanwege de proporties van de stationwagon zorgen ervoor dat u over volop bagageruimte beschikt. Zo bedraagt de totale laadruimte maar liefst 1.700 liter. Hieronder meer over de opbergruimte in de Renault Talisman Estate.

TALISMAN ESTATE- Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Talisman Estate? Dat kan bij Stam Renault. Laat u overtuigen om te kiezen voor de Renault Talisman Estate.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kunt u zich meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

TALISMAN ESTATE voorraad actie

Wilt u graag snel rijden in een Renault Talisman Estate én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. 
Bekijk de Renault Talisman Estate voorraad.

TALISMAN ESTATE VOORRAAD ALLE TALISMAN ESTATE ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.554 KLANTREACTIES
  De auto was op zich nog mooier en fijner dan gedacht/verwacht!!!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €776,09 (incl. 21% BTW), recyclingbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Het gecombineerde brandstofverbruik van de Energy dCi130 is 4,9 l/100 km (CO2-emissie