✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30062 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TALISMAN

Take control


Consumenten

adviesprijs v.a. € 36.590

Exclusief STAM kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe TALISMAN

TALISMAN- Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Talisman? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault Talisman.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

Interieur Renault Talisman

Het ontwerp van het interieur is net als de afwerking van een hoog niveau. Van binnen is de Renault Talisman een ruimtelijke auto. Dankzij de kwalitatief hoogwaardige materialen ervaar je een luxe gevoel en waardoor rijden een intens comfortabele rit wordt. De technologie van de Talisman is innovatief en onder andere gericht op het vergroten van de veiligheid. Door de royale proporties kent de Talisman volop bagage- en opbergruimte. Lees hieronder meer over de opberg- en bagageruimte van de Talisman:

Zie hieronder een sfeerimpressie van het interieur van de Renault Talisman:

TALISMAN ESTATE

Behalve als sedan en hatchback komt de Talisman ook als Estate beschikbaar. De stationvariant zal meer binnenruimte kennen, maar biedt je verder dezelfde intense ervaring. De Talisman Estate is in augustus worden gepresenteerd door de Franse autofabrikant. Lees meer over de Renault Talisman Estate

TALISMAN voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault TALISMAN én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. Bekijk de Renault TALISMAN voorraad.

TALISMAN VOORRAAD ALLE TALISMAN ACTIES

Stam Renault vestigingen

    Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €776,09 (incl. 21% BTW), recyclingbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Het gecombineerde brandstofverbruik van de Energy dCi130 is 4,9 l/100 km (CO2-emissie