✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TALISMAN

Take control

Consumenten
adviesprijs v.a. € 37.390

Exclusief STAM kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe TALISMAN

MOTOREN

Renault levert de Renault TALISMAN met een aantal diesel- en benzinemotoren. Hieronder tref je een overzicht aan van de beschikbare motoren. Zodra er meer bekend is over de motoren, lees je het bij Stam Renault.

TALISMAN- Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Talisman? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault Talisman.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

Interieur Renault Talisman

Het ontwerp van het interieur is net als de afwerking van een hoog niveau. Van binnen is de Renault Talisman een ruimtelijke auto. Dankzij de kwalitatief hoogwaardige materialen ervaar je een luxe gevoel en waardoor rijden een intens comfortabele rit wordt. De technologie van de Talisman is innovatief en onder andere gericht op het vergroten van de veiligheid. Door de royale proporties kent de Talisman volop bagage- en opbergruimte. Lees hieronder meer over de opberg- en bagageruimte van de Talisman:

Zie hieronder een sfeerimpressie van het interieur van de Renault Talisman:

TALISMAN ESTATE

Behalve als sedan en hatchback komt de Talisman ook als Estate beschikbaar. De stationvariant zal meer binnenruimte kennen, maar biedt je verder dezelfde intense ervaring. De Talisman Estate is in augustus worden gepresenteerd door de Franse autofabrikant. Lees meer over de Renault Talisman Estate

TALISMAN voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault TALISMAN én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. Bekijk de Renault TALISMAN voorraad.

TALISMAN VOORRAAD ALLE TALISMAN ACTIES

Stam Renault vestigingen

    1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2- uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP- testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 953,90, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. €51,10, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00, incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.