✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26554 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault Twingo

De karaktervolle stadsauto

Ervaar de nieuwe Renault Twingo
of een van onze occassions. Plan direct uw
proefrit of kom langs in de showroom.

Onderhoud aan uw Renault TWINGO

Met onderhoud bij Stam Renault komen u én uw Renault TWINGO nooit voor een onaangename verrassing te staan. Zo helpen wij u verder met de onderhoud, service en reparatie van uw Renault. Als officieel Renault dealer kennen wij uw Renault als geen ander!

ONDERHOUD & SERVICE

Renault TWINGO - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault TWINGO? Laat u overtuigen om te kiezen voor de stadsauto van Renault. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor u klaar. Laat u inspireren door de Renault TWINGO!

PLAN DIRECT EEN PROEFRIT

Renault TWINGO - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen u graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze Stambassadeurs

Star Star Star Star
26.554 klantreacties

De auto was op zich nog mooier en fijner dan gedacht/verwacht!!!

Lees alle reviews

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €596,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min. / max. verbruik: 4,2 - 4,8 l. / 100 km. CO2 108 g/km.