✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30768 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

ACTIES PARTICULIER TWINGO

BEKIJK DE ACTIES KOM PROEFRIJDEN

Welke actie kies jij?  

 

Renault TWINGO voorraad | Stam

Snel rijden in de Twingo met korting? Bekijk onze voorraad.

Snel rijden en €1000,- korting

BEKIJK VOORRAAD
 

Stam Renault Private Lease to Go

Vandaag een nieuwe Renault Private leasen en meteen wegrijden? Dat kan alleen bij Stam. We hebben diverse modellen voor je staan.

Vandaag wegrijden in een nieuwe Renault!

MEER INFORMATIE OFFERTE
 

Renault TWINGO Private Lease | Stam

Weten waar je per maand aan toe bent? Met Private Lease betaal je een vast maandbedrag, je hoeft alleen nog maar te tanken!

Actietarief vanaf €209,- p/m

SHOWROOM AFSPRAAK BEKIJK DE ACTIE
 

Jong gebruikte Renault Twingo

Youngster met weinig kilometers, maximaal 1 jaar oud en 2 jaar Top Occasion Garantie.

 

Renault Twingo met Stam korting

Geheel naar eigen wens een nieuwe Renault Twingo samenstellen bij Stam? Dat kan met de standaard Stam korting die wij geven op alle Renaults. Dus koop je niet uit voorraad kijk dan naar deze actie.

Standaard korting nieuw te bestellen Twingo €1000

BEKIJK DE ACTIE KOM PROEFRIJDEN

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen en uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. € 603,90 incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 51,10, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00,- incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.