✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 27712 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TWINGO

Go anywhere, go everywhere

Consumenten

adviesprijs v.a. €11.790


Exclusief Stam kortingen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe TWINGO

Bagageruimte Twingo

Hoewel de nieuwe Twingo kleiner is dan de vorige generatie kent deze toch meer binnenruimte. Dit komt mede doordat de wielen verder naar de buitenkant zijn geplaatst. De Twingo is dan ook de enige in zijn segment waar een boodschappenkrat over zowel de lengte als de breedte inpast. Ook heb je dankzij de hoge bodem geen tildrempel in de bagageruimte. Lees hieronder meer over de bagageruimte van de Twingo ten opzichte van haar concurrenten:

TWINGO - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Twingo? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault Twingo.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

TWINGO voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Twingo én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. 
Bekijk de Renault Twingo voorraad.

TWINGO VOORRAAD ALLE TWINGO ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  27.712 KLANTREACTIES
  vorige week was 's avonds de achtterruit in een van onze auto's gezakt en dus kon het raam niet meer gesloten worden; de andere ochtend meteen bij Stam Hilversum langsgegaan en rond de lunchpauze had men het motortje en de ruit vervangen en konden we weer op pad met onze Scenic. Super geregeld dus door deze garage in Hilversum!!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €596,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Min. / max. verbruik: 4,2 - 4,8 l. / 100 km. CO2 108 g/km.