✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26554 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TWIZY Cargo


Consumenten

adviesprijs v.a. € 13.390
INCLUSIEF batterij koop

Exclusief Stam Kortingen

Rijden met slechts 4% bijtelling

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe TWIZY Cargo

RENAULT TWIZY CARGO

Dé nieuwe elektrische bedrijfswagen van Renault. De eerste bestelwagen binnen haar categorie! 100% elektrisch, geen wegenbelasting, geen BPM en 4% bijtelling. Klein, wendbaar en uiterst praktisch!

De Twizy Cargo is een uiterst compacte elektrische bestelwagen met een laadvermogen van 156 liter. Dit maakt van de Cargo het ideale hulpmiddel voor het transport en bezorgen van kleine spullen in de stad. Gebaseerd op de Twizy, ruilt de Cargo de tweede zitplaats in voor een makkelijk toegankelijk bagageruim met afsluitbare laaddeur. Hierdoor doet de Twizy Cargo uitstekend dienst als budgetvriendelijke auto voor huis-aan-huis bezoeken, thuisbezorging, hulpverlening en promowagen.

Deze elektrische auto is nú verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. De Twizy45 Cargo variant is gehomologeerd als brommobiel met een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. Iedereen vanaf 16 jaar, met brommerrijbewijs, mag in deze auto rijden. De 17pk sterke Twizy Cargo heeft een top van 80 km/h. Voor deze uitvoering moet u wel in het bezit zijn van een autorijbewijs.

Prijzen

Met een Twizy Cargo profiteert u van het voordelige belastingtarief ! De Twizy45 Cargo is verkrijgbaar vanaf 13.390,-. en de Twizy80 Cargo rijdt u al vanaf € 14.190,-.  Een Twizy Cargo is niet enkel voordelig, hij rijdt ook buitengewoon voordelig! U heeft een volle tank voor slechts € 2,- (oplaadkosten), de onderhoudskosten zijn ook zeer beperkt.


Standaard is de elektrische Twizy Cargo voorzien van onder andere airbags, twee handschoenenvakken waarvan één afsluitbaar, vier schijfremmen en een samendrukbare stuurkolom. Het dashboard en de bekleding zijn altijd in het zwart uitgevoerd.

Vrijblijvende offerte?

TWIZY opladen

De Renault Twizy Cargo is een elektrische auto. Voordat u de weg op gaat dient de auto dus opgeladen te worden. Voor goede resultaten heeft Renault een speciale batterij ontwikkeld. Deze batterij kunt u voor € 50,- per maand bij ons huren (periode 36 maanden, 7.500 kilometer per jaar). Bij de huur van deze accu garandeert Renault dat u altijd in de Twizy kan rijden voorzien van een accu met minstens 75% capaciteit van de oorspronkelijke capaciteit van de accu. Heeft de accu niet meer deze laadkracht dan kunt u deze zonder problemen omruilen bij de Renault Z.E. dealer bij u in de buurt.

Opladen van de Twizy kan gewoon in een standaard stopcontact, u kunt er ook voor kiezen een oplaadpunt bij u thuis (of uw onderneming) te laten installeren. Binnen 3,5 uur is uw Twizy volledig opgeladen, na 3 uur kunt u gebruik maken van een accu die voor 80% opgeladen is. Rijden in de Twizy is superzuinig, prijstechnisch zeer aantrekkelijk en ook nog eens bijzonder. Men zal blij verrast opkijken als u in uw 100% elektrische auto voorbij komt!

Vrijblijvende offerte?

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.554 KLANTREACTIES
  De auto was op zich nog mooier en fijner dan gedacht/verwacht!!!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.