✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29421 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

TWIZY CARGO ACTIES

KOM PROEFRIJDEN

Typ hier uw tekst...

Typ hier uw tekst...

TWIZY opladen

De Renault Twizy Cargo is een elektrische auto. Voordat je de weg op gaat dient de auto dus opgeladen te worden. Voor goede resultaten heeft Renault een speciale batterij ontwikkeld. Deze batterij kun je voor € 50,- per maand bij ons huren (periode 36 maanden, 7.500 kilometer per jaar). Bij de huur van deze accu garandeert Renault dat je altijd in de Twizy kan rijden voorzien van een accu met minstens 75% capaciteit van de oorspronkelijke capaciteit van de accu. Heeft de accu niet meer deze laadkracht dan kun je deze zonder problemen omruilen bij de Renault Z.E. dealer bij jou in de buurt.

Opladen van de Twizy kan gewoon in een standaard stopcontact, je kunt er ook voor kiezen een oplaadpunt bij jouw thuis (of jouw onderneming) te laten installeren. Binnen 3,5 uur is jouw Twizy volledig opgeladen, na 3 uur kun je gebruik maken van een accu die voor 80% opgeladen is. Rijden in de Twizy is superzuinig, prijstechnisch zeer aantrekkelijk en ook nog eens bijzonder. Men zal blij verrast opkijken als je in jouw 100% elektrische auto voorbij komt!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Stam Renault vestigingen

    Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.