✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26554 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TWIZY


Consumentenadviesprijs 
inclusief batterijkoop
v.a. € 12.390.- 

Exclusief Stam Kortingen


VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe TWIZY

Renault Twizy

Rijden in de nieuwe Twizy is zeer voordelig. U heeft een volle tank voor slechts € 2,- (oplaadkosten), de onderhoudskosten zijn zeer beperkt, u profiteert van het voordelige belastingtarief en ook van de aanschafprijs hoeft u niet wakker te liggen! De 45 kilometer versie is verkrijgbaar vanaf € 7.590,- in de Urban uitvoering! De Twizy Technic variant is verkrijgbaar vanaf € 8.490,-.

Standaard is de elektrische Twizy voorzien van onder andere airbags voor de bestuurder, een afgesloten bagageruimte achter de achterbank, twee handschoenenvakken waarvan één afsluitbaar, vier schijfremmen en een samendrukbare stuurkolom. Voor meer comfort kunt u optioneel een opbergtas laten toevoegen in de auto

Vrijblijvende offerte?

Twizy - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Kadjar? Dat kan bij Stam Renault. Laat u overtuigen om te kiezen voor de Renault Kadjar.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kunt u zich meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

TWIZY opladen

De nieuwe Renault Twizy is een volledig elektrische auto. Voordat u de weg op gaat dient de auto dus opgeladen te worden. Voor goede resultaten heeft Renault een speciale batterij ontwikkeld. Deze batterij kunt u voor € 50,- per maand bij ons huren (periode 36 maanden, 7.500 kilometer per jaar). Bij de huur van deze accu garandeert Renault dat u altijd in de Twizy kan rijden voorzien van een accu met minstens 75% capaciteit van de oorspronkelijke capaciteit van de accu. Heeft de accu niet meer deze laadkracht dan kunt u deze zonder problemen omruilen bij de Renault Z.E. dealer bij u in de buurt.

Opladen van de Twizy kan gewoon in het huis, tuin en keuken stopcontact, u kunt er ook voor kiezen een oplaadpunt bij u thuis te laten installeren. Binnen 3,5 uur is uw Twizy volledig opgeladen, na 3 uur kunt u gebruik maken van een accu die voor 80% opgeladen is. Rijden in de Twizy is superzuinig, prijstechnisch zeer aantrekkelijk en ook nog eens bijzonder. Men zal blij verrast opkijken als u in uw 100% elektrische auto voorbij komt!

Vrijblijvende offerte?

TWIZY voorraad actie

Wilt u graag snel rijden in een Renault Twizy én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault Twizy voorraad.

TWIZY VOORRAAD ALLE TWIZY ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.554 KLANTREACTIES
  De auto was op zich nog mooier en fijner dan gedacht/verwacht!!!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €475,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW), beheer batterij bijdrage €31,- (incl. BTW) en registratie kosten €48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.