✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TWIZY 45 & 80

Plug into the positive energy


Consumentenadviesprijs 
inclusief batterijkoop
v.a. € 12.390.- 

Exclusief Stam Kortingen


VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Renault Twizy

Rijden in de nieuwe Twizy is zeer voordelig. Je hebt een volle tank voor slechts € 2,- (oplaadkosten), de onderhoudskosten zijn zeer beperkt, je profiteert van het voordelige belastingtarief en ook van de aanschafprijs hoef je niet wakker te liggen!

Standaard is de elektrische Twizy voorzien van onder andere airbags voor de bestuurder, een afgesloten bagageruimte achter de achterbank, twee handschoenenvakken waarvan één afsluitbaar, vier schijfremmen en een samendrukbare stuurkolom. Voor meer comfort kun je optioneel een opbergtas laten toevoegen in de auto

Vrijblijvende offerte?

Twizy - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault Twizy? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault Twizy.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! 

PROEFRIT MAKEN?

TWIZY opladen

De nieuwe Renault Twizy is een volledig elektrische auto. Voordat je de weg op gaat dient de auto dus opgeladen te worden. Voor goede resultaten heeft Renault een speciale batterij ontwikkeld. Deze batterij kun je voor € 51,- per maand bij ons huren (periode 36 maanden, 7.500 kilometer per jaar). Bij de huur van deze accu garandeert Renault dat je altijd in de Twizy kan rijden voorzien van een accu met minstens 75% capaciteit van de oorspronkelijke capaciteit van de accu. Heeft de accu niet meer deze laadkracht dan kun je deze zonder problemen omruilen bij de Renault Z.E. dealer bij jou in de buurt.

Opladen van de Twizy kan gewoon in het huis, tuin en keuken stopcontact, je kunt er ook voor kiezen een oplaadpunt bij je thuis te laten installeren. Binnen 3,5 uur is jouw Twizy volledig opgeladen, na 3 uur kun je gebruik maken van een accu die voor 80% opgeladen is. Rijden in de Twizy is superzuinig, prijstechnisch zeer aantrekkelijk en ook nog eens bijzonder. Men zal blij verrast opkijken als je in jouw 100% elektrische auto voorbij komt!

TWIZY voorraad actie

Wil je graag snel rijden in een Renault Twizy én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault Twizy voorraad.

TWIZY VOORRAAD VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe TWIZY

Stam Renault vestigingen

    1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen t.w.v. € 479,90, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 49,10, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 40,00, incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 40,85%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.