✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 27464 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Stam Voordeelfestival

Standaard korting tot €4.000,-

Profiteer van het Stam voordeelfestival

De standaard Stam voordeel loopt op tot € 4.000,-. Dus heb je een auto in te ruilen en op zoek naar een nieuwe Renault? Profiteer dan van deze unieke actie van Stam.

Staat de Renault waar je naar op zoekt bent er niet tussen?

Wij maken graag een offerte op maat!

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  27.464 KLANTREACTIES
  De auto was mooi ingepakt en al mijn vragen (op een na) werden snel beantwoord. Hele aardige verkopers die me echt goed geholpen hebben.
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Kortingen zijn geldig op nieuw te bestellen Renaults. Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.