✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30768 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Voor welke voordelen kies jij? Let op: je mag er meerdere kiezen. Dus kies gerust voor alle voordelen!

Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual

Je eerste eigen huis, je eerste auto en je eerste baan. Sommige dingen vergeet je je hele leven niet. De kans is heel groot dat de eerste keer elektrisch rijden ook in dit rijtje onvergetelijke momenten komt.

Koop je nu een nieuwe Renault ZOE? Dan kan je een overheidssubsidie aanvragen van €4000,- of bij een occasion van €2000,-. Lees hier meer

In de Koopwijzer Elektrische Auto hebben wij alle ontwikkelingen, mogelijkheden en onmogelijkheden op een rij gezet. Bij Stam zijn wij enthousiast over elektrisch rijden en willen dat graag overdragen!

Koopwijzer elektrisch rijden

Bereken hoeveel je kunt besparen Vul het aantal kilometers in dat je rijdt per jaar en bereken met één druk op de knop wat je kunt besparen.

Hoeveel kilometer rijd jij per jaar?

 

 • Brandstofkosten
 • Wegenbelasting
 • Gemiddeld onderhoud
 • Kosten
 • Afschrijving
 • Totale kosten per jaar

Diesel

  Benzine

   Elektrisch

    Berekening op basis van standaard diesel en benzine autos *

    Renault Zoe

    ZOE voorraad

    Kijk direct of je nieuwe ZOE uit voorraad leverbaar is én profiteer van extra voordeel.

    Bekijk voorraad
    Renault Zoe

    ZOE occasions

    Rijd je liever in één van de ZOE modellen uit ons rijke occasion aanbod?

    Bekijk occasions
    Renault Zoe

    ZOE ontdekken

    Benieuwd naar de verschillende ZOE uitvoeringen of zelf een Renault ZOE samenstellen?

    Meer informatie

    1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten,uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 622,90, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. €51,10 btw-vrij) recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw) 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Batterijkoop: • U betaalt de aanschafprijs van de auto inclusief de batterij, zonder maandelijkse verplichtingen voor de batterijhuur • U bent niet gebonden aan een maximaal aantal kilometers in een batterijhuur contract • Garantieduur batterij: 8 jaar of 160.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt). Dit is inclusief de prestatie van de batterij van minimaal 66% van de originele capaciteit