✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26554 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault ZOE

Consumenten
adviesprijs v.a. €30.390
incl batterij aankoop

Exclusief STAM kortingen

400 KM actieradius, 4% bijtelling VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe ZOE

Renault ZOE

Omdat elektrisch rijden bijna geruisloos rijden is zal dit wennen worden voor de voetgangers, om deze te waarschuwen is de ZOE Life voorzien van “Z.E. Voice”. Met dit systeem wordt de voetganger gewaarschuwd voor de toenaderende auto. Standaard geniet u van nog veel meer comfort zoals bijvoorbeeld de automatische airconditioning.

100% elektrisch, 100% geraffineerd, ZOE Bose. Als Bose uitvoering is de ZOE extra onderscheidend in de exclusieve metaalkleur Gris Yttrium en de 17” lichtmetalen Techrun-wielen. In het interieur is bijzondere aandacht besteed aan de details: ‘smokey grey’ dashboard, specifieke interieurafwerking, exclusieve vloermatten voor-en achter. Ook is er in de speciale Bose uitvoering aandacht besteed aan de bekleding, met bruin semi-anilineleder dat speciaal is geselecteerd aan de hand van strenge criteria voor een optimaal zit comfort. De Renault ZOE Bose, elektrisch rijden was nog nooit zo chic.

OFFERTE AANVRAAG

Meer informatie over Elektrisch rijden?  

KOOPWIJZER ELEKTRISCHE AUTO

 

ZOE - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault ZOE? Dat kan bij Stam Renault. Laat u overtuigen om te kiezen voor de Renault ZOE.
In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kunt u zich meteen laten inspireren! 

PLAN EEN PROEFRIT

Prijs nieuwe Renault ZOE

De zakelijke rijder profiteert  van het gunstige bijtellingstarief van 4% voor volledig elektrische auto’s. De batterij van de ZOE kan gehuurd of gekocht worden, huren kan al vanaf € 69,- per maand (7.500 kilometer per jaar). Alle ZOE uitvoeringen zijn voorzien van de Caméléon lader, wat betekent dat de auto met verschillende vermogens (tot 43 kW) opgeladen kan worden. Afhankelijk van de sterkte van het oplaadpunt varieert de oplaadtijd van de batterij tussen de 30 minuten en 9 uur. Nieuw is de Quick Charge uitvoering deze uitvoering is binnen 55 minuten volledig opgeladen. Een volledig opgeladen batterij betekent een auto met een actieradius van maar liefst 400 kilometer.
Heeft u interesse in een Renault ZOE kom dan gerust eens langs bij Stam Renault, officieel Renault Z.E. dealer. Wij helpen u met al u vragen betreffende de auto en kunnen de auto indien gewenst nu al voor u bestellen. Alleen dan rijdt u als één van de eersten in de Renault ZOE!

Renault ZOE zakelijk

Wilt u graag een Renault ZOE leasen? Omdat de Renault ZOE elektrisch aangedreven wordt is de ZOE een aantrekkelijke leaseauto. U betaalt namelijk slechts 4% bijtelling. Deze auto heeft bovendien de rijeigenschappen, het comfort en het uiterlijk van een reguliere hatchback. Daarnaast gelden er momenteel diverse landelijke subsidies waarvan ondernemers gebruik kunnen maken. U kunt door middel van deze kleinschaligheids-investeringsaftrek en milieuinvesteringsaftrek (KIA/MIA) tot wel 28% en 36% eenmalig aftrekken van de winst. Ook kunt u middels de VAMIL regeling de investering in de Renault ZOE afschrijven waardoor uw bedrijfsresultaat vermindert, hetgeen gunstig is voor de belastingafdracht.

Geïnteresseerd?

De vernieuwde Renault ZOE is vanaf nu te bestellen bij Stam uw Renault dealer. Maak alvast kennis met deze elektrische hatchback dankzij de uitgebreide modelinformatie, bestel de Renault ZOE, neem contact op met Stam Renault of maak een proefrit  afspraak.

ZOE voorraad actie

Wilt u graag snel rijden in een Renault ZOE én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad.
Bekijk de Renault ZOE voorraad.

ZOE VOORRAAD ALLE ZOE ACTIES

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.554 KLANTREACTIES
  De auto was op zich nog mooier en fijner dan gedacht/verwacht!!!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €565,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW), beheerbijdrage batterij €31.- (incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.