✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault ZOE, 8% bijtelling

Vanaf €360,- per maand

VRAAG OFFERTE AAN KOM PROEFRIJDEN

Stijlvol elektrisch rijden in de Renault ZOE

De Renault ZOE is de betaalbare 100% Elektrische Auto met een Actieradius van 395 km! Ervaar schone lucht, rust, cool interieur en voorzieningen voor nog meer rijplezier. Bij Stam lease je de ZOE vanaf €360.- excl. BTW per maand op basis van full operational lease, 48 maanden looptijd en 10.000 kilometer per jaar. Interesse? Vraag  dan meteen een offerte aan. 

VRAAG LEASE OFFERTE AAN

9 redenen om nu de nieuwe Renault ZOE te leasen

  1. Krachtige 52kWh batterij
  2. Grote actieradius van 395km WLTP (ZOE LIFE Z.E. 50)
  3. Sterke 22kW AC lader
  4. Robuuste 50kW DC snellader
  5. EasyLink multimedia systeem (ook in de My Renault app)
  6. Full LED verlichting vanaf het standaarduitrustingsniveau
  7. 10” TFT-cluster voor de bestuurder vanaf het standaarduitrustingsniveau
  8. E-Shifter plus automatische parkeerrem
  9. Standaard Android Auto / Apple Car Play – ( ook voor navigatie)

Meer autonomie, meer vrijheid

Maak je  geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat de 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen batterij, laad snel en overal op, en ontspan. De ZOE is uitgerust met de nieuwe Z.E. 50-batterij met een actieradius van 395 kilometer.  Je mobiele vrijheid is dus vrijwel onbeperkt. 

MEER INFO ZOE

Actieradius
Met de Renault ZOE en zijn Z.E. 50 batterij, rijd je in de praktijk al snel zo’n 395 km* ver. Met zijn grote actieradius hoef je niet bang te zijn om onderweg stil te komen staan met een lege batterij. Toch laden onderweg? In Europa zijn overal laadpalen te vinden. Bekijk bijvoorbeeld de Newmotion app om je reis te plannen.

Thuis, in de stad, bij de supermarkt of op de snelweg?
Je laadt jouw nieuwe Renault ZOE altijd en overal eenvoudig op

-Wallbox (7,4 kW): een actieradius van meer dan 300 km binnen 8 uur**
-Openbaar laadstation (11 kW): een actieradius van 120 km binnen 2 uur**
-Openbaar laadstation (22 kW): een actieradius van 120 km binnen 1 uur**
-DC-snellaadstation (50 kW): een actieradius tot 150 km binnen 30 minuten**

Standaard wallbox of laadtegoed
Renault biedt standaard gratis een wallbox voor het opladen van de ZOE bij jou thuis. Afhankelijk van jouw wensen en technische mogelijkheden, kun je kiezen voor een 3,7 kW of 11kW wallbox. Kun je niet thuisladen? Kies dan voor de Greenflux laadpas met gratis laadtegoed.

100% elektrisch en dezelfde kosten als een benzinemotor
Ontdek de flexibiliteit van elektrisch rijden 

Opladen Proefrit
Opladen in de praktijk werkt zeer eenvoudig. Je kunt thuis voor een fase 1 laadpunt kiezen t.w.v. €1.000,- euro excl. btw óf een fase 3 laadpunt tot een bedrag van € 1.500,- euro excl. btw. Vanzelfsprekend maak je ook gebruik van openbare laadpalen langs de snelwegen of laad je bij op kantoor. Bespreek de mogelijkheden met je dealer. Elektrisch rijden moet je voelen om het te geloven. De rust, de stilte, de souplesse en de kracht. Hoe? Verschillende leasemaatschappijen werken nauw samen met jouw lokale Renault Z.E. dealer. Ben jij klaar voor een nieuwe rij-sensatie? Klaar om een start te maken met uitstootloos rijden? Vraag vandaag nog een proefrit aan in de Renault ZOE.
BEKIJK LAADACTIE PLAN PROEFRIT

 Lees meer over de Renault ZOE in de koopwijzer 

DOWNLOAD KOOPWIJZER

Kostenvergelijk maandelijkse kosten gebaseerd op 10.000 km per jaar / 48 mnd. Het kostenvergelijk op basis van een situatie waarbij zowel de zakelijke als privekosten van de auto gedragen worden door dezelfde persoon. Bijvoorbeeld ondernemers met een eenmanszaak, een v.o.f., eventueel stichtingen, verenigingen en in sommige gevallen een MKB. * Leasetarief CLIO is een gemiddelde van de online leaseprijzen van de genoemde leasemaatschappijen voor zover bekend per 1 jan 2018. **Brandstofkosten CLIO o.b.v. gecombineerd verbruik (1:23,8) en landelijke brandstofadviesprijs per 1-1-2018 (€1,679 per liter) *** Elektriciteitskosten ZOE o.b.v. gecombineerd verbruik 133Wh/km en gemiddelde prijs €0,22 per kWh **** Bijtelling gebaseerd op fiscale waarde van het voertuig excl. opties bij een belastingschijf van 40,85%