STAM staat voor u klaar STAM staat voor u klaar

STAM staat voor je klaar!

Onze showrooms en werkplaatsen zijn open.


Uiteraard staat jouw gezondheid, maar ook die van onze medewerkers centraal. We doen er daarom alles aan om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en volgen daarbij de landelijke RIVM-richtlijnen.

Welke maatregelen wij specifiek in acht nemen, lees je hier. Daarnaast bieden wij extra mogelijkheden om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Mocht je voorkeur toch uitgaan naar een afspraak online dan kan dit uiteraard ook nog!

De werkplaatsen en de showrooms zijn open.

De showrooms zijn open. Dit betekent dat wij proefritten, taxaties en afleveringen weer bij ons in de showroom kan en mag. Vanzelfsprekend bieden wij je ook nog steeds de mogelijkheid om online een offerte of taxatie te doen met gegarandeerde inruilwaarde. Ook verzorgen wij een proefrit en taxatie aan huis geheel volgens de RIVM-richtlijnen en dit kan allemaal buiten plaats vinden. 

Onze werkplaatsen zijn allemaal geopend en ook daar houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen en treffen wij maatregelen op het gebied van hygine. Denk hierbij aan extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat

Bekijk onze corona maatregelen
Renault vestiging
Proefrit en eventuele taxatie aan huis

Kom proefrijden

Onze showrooms kunnen weer open. 

Terwijl je geniet van de proefrit, taxeren wij eventueel je huidige auto en doen je na afloop van de proefrit een aantrekkelijk aanbod.

KOM PROEFRIJDEN
Videobellen met een verkoopadviseur

Videobellen met
een verkoopadviseur

Plan hier direct een afspraak in om middels  beeldbellen met een verkoopadviseur in contact te komen. Wij beantwoorden al je vragen over je favoriete auto en geven je direct een kijkje van binnen en buiten.

Op deze manier krijg je op afstand toch een volledig beeld van de auto.

Plan afspraak VIDEOBELLEN
Aflevering van uw nieuwe auto aan huis

Aflevering auto aan huis

Een (nieuwe) auto bij ons gekocht? Op verzoek leveren wij deze bij je thuis af, zodat je de deur niet uit hoeft.

Neem contact op

Plan jouw video afspraak

Veelgestelde vragen

Mijn auto heeft onderhoud nodig / heeft schade / moet gerepareerd worden.
Kan ik bij jullie terecht?  

Je bent van harte welkom bij de Dacia-dealer voor onderhoud en reparatie van je Dacia. Klanten die hoesten, verkouden of grieperig zijn, verzoeken wij wel om contact op te nemen met de Dacia-dealer om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Wij vragen je in ieder geval om:
- alles wat aan de sleutel(kaart) hangt te verwijderen.
- de sleutel(kaart) te ontsmetten met de daarvoor beschikbare reinigingsdoekjes voordat je de sleutel(kaart) achterlaat op de balie.

Wij voorzien je auto van een stuur-, pook-, en stoelbeschermer. Na onderhoud/schadeherstel en/of reparatie wordt je auto ontdaan van alle beschermingsmaterialen en desinfecteren wij de sleutel en de gebieden die vaak aangeraakt worden.

Ik heb vervangend vervoer nodig. Is dit veilig?  

Ja. Alle vervangend vervoer auto’s worden na gebruik gedesinfecteerd, met speciale aandacht voor stuur, deurgrepen, schakelpook en touchscreen en andere aanraakgebieden.

Ik heb een afspraak voor onderhoud/ schadereparatie aan mijn auto staan,
maar ik wil/kan nu niet naar de werkplaats toe gaan.  

Als je een afspraak hebt gemaakt voor onderhoud of (schade)reparatie ben je gewoon welkom. Graag denken wij hierin met je mee. De situatie is al vervelend genoeg. De Renault-dealer biedt daarom tijdelijk diverse mogelijkheden aan, zoals haal- en wegbreng service, het afgeven van de sleutel of andere alternatieven. De mogelijkheden kunnen echter per vestiging verschillen. Indien je dan ook niet naar de werkplaats toe wilt/kunt gaan, neem dan contact met de Renault-dealer op via telefoon, e-mail of social media om de verschillende mogelijkheden te bespreken. In alle andere gevallen verplaatst je Renault-dealer de afspraak vanzelfsprekend graag naar een andere datum.

Ik wil een proefrit maken, is dit veilig?  

Auto’s die worden ingezet voor een proefrit worden voor en na gebruik gedesinfecteerd met speciale aandacht voor stuur, deurgrepen, schakelpook, touchscreen en andere aanraakgebieden.

Ik heb interesse in een nieuwe/gebruikte auto, maar ik wil/kan niet naar de showroom gaan.
Zijn er andere mogelijkheden?  

Interesse in een nieuwe Dacia, maar niet in de gelegenheid om langs te komen? Kijk op Dacia.nl of op de website van de Dacia-Dealer voor de laatste acties.

De Dacia-dealer helpt je graag verder via alle online kanalen en/of social media. Een eventuele proefrit op locatie is ook bespreekbaar. Neem contact op via telefoon, e-mail of social media om de mogelijkheden te bespreken.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!