✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

De voordelen van Dacia Flex Lease

  • Flex Financial Premium | 0,9% rente met aanschaf 2 services
  • Flex Financial Smart | 1,9% rente met aanschaf 1 service
  • Flex Financial Essential | 2,9% rente zonder aanschaf services 

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is bij uitstek geschikt voor het MKB en voor ZZP’ers. Met Financial Lease ben je economisch eigenaar en de auto komt op de bedrijfsbalans te staan. Hierdoor maak je optimaal gebruik van fiscale voordelen, zoals btw-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Het gefinancierde bedrag betaal je in gelijke maandelijkse termijnen terug. Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst ben je volledig eigenaar van de auto. Je beslist zelf of je deze Dacia houdt of dat u de auto inruilt voor een nieuwe Dacia.

Het maandtermijn bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Overige kosten - zoals reparaties, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld de autoverzekering - zijn niet inbegrepen in dit bedrag. 

 

VRAAG OFFERTE AAN
 

Wat zijn services?

Met de aanschaf van services in combinatie met een financiering, profiteer je van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente. Met de service GarantiePlus verleng je de garantie van jouw Dacia én heb je pechhulp in heel Europa. Met het My Revision onderhoudscontract sta je nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Gedurende het onderhoudscontract zijn de reguliere onderhoudsbeurten gedekt.

Je kiest zelf of je de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als je services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.


Alles bij Stam Dacia

Stam is je centrale aanspreekpunt voor alles rondom de auto. Zo heb je alles onder één dak. Dat is wel zo efficiënt en gemakkelijk. Dacia Business Finance: Duidelijk dichtbij!