✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30780 klantreacties is  95% tevreden over Stam!


 Dacia Spring Concept

Dacia Spring Concept - ontdek de elektrische revolutie tegen Dacia-prijzen

De Dacia Spring Concept is 100% elektrisch en vormt een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van Dacia. We blijven trouw aan onze belofte om altijd eenvoudige, moderne n duurzame auto's te blijven maken. Tegen een Dacia-prijs.

De voordeligste keuze 

Dacia heeft gebruikgemaakt van de expertise binnen de Renault-groep. Renault is al meer dan 10 jaar pionier en marktleider op het gebied van elektrische mobiliteit. Samen hebben we als doel om mobiliteit voor iedereen duurzaam en toegankelijk te maken.


De Dacia Spring Concept is onderdeel van deze visie. De auto is 100% elektrisch en is gebouwd met de focus op de 3 kernwaarden van Dacia:

  • eenvoud
  • duurzaamheid
  • toegankelijkheid
 

Elektrische stadsauto

De 100% elektrische motor, de coole SUV-look, het compacte formaat en het geweldige design maken dit de ideale auto voor in de stad.


De Dacia Spring Concept heeft de nieuwste Dacia-verlichting die toonaangevend gaat worden voor de identiteit in toekomstige modellen.


De Dacia Spring Concept biedt een actieradius van meer dan 200 km*.


* In afwachting definitieve homologatie. WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting en de belading van de auto.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

 Eenvoudig

Praktisch 

Duurzaam 

   
De auto's van Dacia worden zorgvuldig ontworpen, zijn eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk in het onderhoud. Dit betekent dat je profiteert van eerlijke prijzen en kan instappen in modellen die voor iedereen toegankelijk zijn.  Alleen het hoognodige: praktisch en eenvoudig. Met de elektrische Dacia Spring Concept kun je rekenen op een uitstekende actieradius en een uitzonderlijk lage prijs.  Jouw elektrische Dacia staat elke dag voor je klaar, waar je ook naartoe wilt. 

Wil je op de hoogte blijven dan de ontwikkelingen omtrent de Dacia Springer? Meld je dan hieronder aan.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Van concept naar de realiteit.... 

   
Bekijk de voorraad van onze Dacia modellen

VOORRAAD DACIA
 Bekijk de voorraad van de Dacia Dokker van.

VOORRAAD DACIA DOKKER VAN

2020 - De prijzen van Dacia personenauto's zijn inclusief en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. van €596,09 tot € 696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.