✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26304 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

STAM Private Lease 

VRAAG OFFERTE AAN

Stam Private Lease

Voor uw gemak: Stam Lease is de gehele gebruiksperiode uw vaste partner. Of het nu gaat om onderhoud, banden of een schadegebeurtenis; u kunt altijd bij Stam Lease terecht en u kunt rekenen op onze bewezen dienstverlening.

Voor uw zekerheid: U betaalt een vast bedrag per maand en de operationele risico’s liggen vervolgens bij Stam Lease. U komt dus tussentijds niet voor onaangename verrassingen te staan en u weet vooraf precies waar u de komende jaren aan toe bent. 

Voor uw portemonnee: Een nieuwe auto rijden zonder dat u uw spaargeld moet aanspreken of een lening aan gaat. Daarnaast betaalt u een maandbedrag dat scherp voor u is gecalculeerd. U betaalt ondanks het gemak en zekerheid zeker niet te veel.

Voor uw flexibiliteit: Zelf uw keuzes maken, zodat u de lease-overeenkomst optimaal kan laten aansluiten op uw persoonlijke behoefte. Op deze wijze hoeft u niet te betalen voor zaken waar u geen behoefte aan heeft en kunt u zaken toevoegen waar u wel waarde aan hecht.

Voor uw transparantie: U ziet snel en overzichtelijk wat de invloed van uw persoonlijke keuzes betekenen voor het maandbedrag. Ook is helder gesteld wat er gebeurt als u meer rijdt dan de afgesproken vrije kilometers en wat de consequentie is als u de overeenkomst eerder wilt beëindigen.

Wat is Private Lease?

Private lease is de leasevorm voor particuliere klanten. Lease een nieuwe auto met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Renault Zorgeloos Privé is dé leasevorm voor u om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat u weet waar u aan toe bent; u betaalt alleen nog voor tanken.  

Een Stam Private Lease maandbedrag is inclusief:

Private lease offerte

Bent u benieuwd hoeveel de auto waar u in wilt rijden kost per maand?Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden private lease aan voor de merken Renault en Dacia.

OFFERTE AANVRAGEN

Prijzen

Private Lease maand bedragen RENAULT

 Renault TWINGO  v.a. €195,- 
 Renault CLIO  v.a. €295,-
 Renault CLIO Estate  v.a. €313,-
 NIEUWE Renault CAPTUR  v.a. €349,- 
 Renault MÉGANE  v.a. €367,- 
 Renault MÉGANE Estate   v.a. €383,-
 Renault KADJAR   v.a. €415,
 Renault Grand SCÉNIC  v.a. €539,-
 Renault TALISMAN v.a. €609,- 
Renault TALISMAN Estate v.a. €629,- 
Renault ESPACE v.a. €769,- 

Private Lease maand bedragen DACIA

 Dacia SANDERO  v.a. €279,-
 Dacia SANDERO Stepway  v.a. €319,- 
 Dacia LOGAN v.a. €305,- 
 Dacia DUSTER v.a. €409,- 
 Dacia LODGY  v.a. €399,- 

Meer informatie?

Wij hebben een leeswijzer Private Lease voor u samengesteld.  

DOWNLOAD LEESWIJZER PRIVATE LEASE

Hoe of wat bij inleveren van de Private Lease auto?

DOWNLOAD RETOUR IN GOEDE BANEN

Private Lease prijzen inclusief BTW en alle autokosten, exclusief tanken en metallic lak. Looptijd 60 maanden, 10.000 km/jr. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties. Stam behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beëindigen.