✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30664 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Private Lease bij Stam
v.a. €219,- per maand

Stam Private Lease

Voor jouw gemak: Stam Lease is de gehele gebruiksperiode jouw vaste partner. Of het nu gaat om onderhoud, banden of een schadegebeurtenis; je kan altijd bij Stam Lease terecht en je kan rekenen op onze bewezen dienstverlening.

Voor jouw zekerheid: Je betaalt een vast bedrag per maand en de operationele risico’s liggen vervolgens bij Stam Lease. Je komt dus tussentijds niet voor onaangename verrassingen te staan en je weet vooraf precies waar je de komende jaren aan toe bent. 

Voor jouw portemonnee: Een nieuwe auto rijden zonder dat je je spaargeld moet aanspreken of een lening aan gaat. Daarnaast betaal je een maandbedrag dat scherp voor jou is gecalculeerd. Je betaalt ondanks het gemak en zekerheid zeker niet te veel.

Voor jou flexibiliteit: Zelf je keuzes maken, zodat je de lease-overeenkomst optimaal kan laten aansluiten op jouw persoonlijke behoefte. Op deze wijze hoef je niet te betalen voor zaken waar je geen behoefte aan hebt en kan je zaken toevoegen waar je wel waarde aan hecht.

Voor jou transparantie: Je ziet snel en overzichtelijk wat de invloed van jouw persoonlijke keuzes betekenen voor het maandbedrag. Ook is helder gesteld wat er gebeurt als je meer rijdt dan de afgesproken vrije kilometers en wat de consequentie is als je de overeenkomst eerder wilt beëindigen.

Wat is Private Lease?

Private lease is de leasevorm voor particuliere klanten. Lease een nieuwe auto met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Renault Zorgeloos Privé is dé leasevorm voor jou om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent; je betaalt alleen nog voor tanken.  

Een Stam Private Lease maandbedrag is inclusief:

Private lease offerte

Ben je benieuwd hoeveel de auto waar je in wilt rijden kost per maand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden private lease aan voor de merken Renault en Dacia.

OFFERTE AANVRAGEN

Prijzen

KLIK HIER VOOR PRIVATE LEASE PRIJZEN RENAULT

KLIK HIER VOOR PRIVATE LEASE PRIJZEN DACIA

 Meer informatie?

Wij hebben een leeswijzer Private Lease voor je samengesteld.  

DOWNLOAD LEESWIJZER PRIVATE LEASE

Hoe of wat bij inleveren van de Private Lease auto?

DOWNLOAD RETOUR IN GOEDE BANEN

Private Lease prijzen inclusief BTW en alle autokosten, exclusief tanken en metallic lak. Looptijd 60 maanden, 10.000 km/jr, met uitzondering van Twingo en Clio: looptijd 60 maanden, 6.000 km/jr. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties. Stam behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beëindigen.