Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens

Contact

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens

Vanuit de Rijksoverheid is de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA) beschikbaar. Dus bent u ondernemer of een non-profitorganisatie? en kies je voor een emissieloze bedrijfswagen? Dan kom je in aanraking met een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van €5.000 vanuit de rijksoverheid. Let op: het budget wordt vanuit de Rijksoverheid per kalenderjaar bepaald. Kijk op www.rvo.nl/subsidies-financiering/seba voor de meest actuele informatie en het budget dat nog beschikbaar is. 

Subsidie Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA) in 2023 

In 2023 kan je vanaf 10 januari om 9:00 uur weer een aanvraag indienen. Het totale jaarbudget voor 2023 is €33 miljoen. Wil je weten waar je aan moet voldoen om subsidie te krijgen? Op de website www.rvo.nl vind je de  voorwaarden en verplichtingen.


Neem contact op voor advies of om te bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn.


CONTACT

 
 

 Elektrisch rijden nog aantrekkelijker voor ondernemers

Naast de subsidie zijn er nog een aantal voordelen om elektrisch te rijden als ondernemer. De belangrijkste voordelen zetten we voor je op een rij:
  • Lagere verbruikskosten
  • Lagere onderhoudskosten
  • Geen C02-uitstoot
  • Geen wegenbelasting tot 2025
  • Onbeperkte toegang tot de grote binnensteden, ook na 2025


Budget 2022 overtekend

het subsidiebudget van €22 miljoen in 2022 is volledig gebruikt. dit betekent dat je tot 10 januari 2023 moet wachten om aanspraak te kunnen maken op het nieuwe budget. Let op: de bedrijfswagen mag op de datum van de aanvraag nog niet op uw naam staan. Bespreek met onze bedrijfswagen specialisten de mogelijkheden.  

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!