✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30219 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Nieuwe Renault MASTER


Je rijdt de nieuwe MASTER al vanaf

€ 173,- per maand incl. 0% rente,

onderhoud en verlengde garantie.


Introductieaanbod:
GRATIS Pack Full Mobile Office

Nieuwe Renault MASTER, financier nu tijdelijk tegen 0% rente. 

De nieuwe Renault MASTER. 

De Renault Master is de beste oplossing voor uw bedrijf. Het model biedt een breed scala aan mogelijkheden tot de versies, zowel met voorwielaandrijving en achterwielaandrijving.


De vele innovaties in de motor vergemakkelijken het dagelijkse werk. De Energy dCi 145, 165 en 170 zijn zowel krachtig, flexibel (380 Nm koppel) en beschikken over een STOP & START functie. 


Financier nu de nieuwe MASTER vanaf €173,- per maand. Nu met GRATIS Pack Full Mobile Office.


VRAAG OFFERTE AAN

Sinds 1980 is de Master uitgegroeid tot een bepalende speler op de bedrijfswagenmarkt. 

Om op topniveau t kunnen blijven meespelen is de Master verbeterd op het gebied van design, 

aandrijving en uitrusting. Daarnaast biedt de nieuwe Master een comfortabele werkplek in de cabine, 

krachtige motoren en een laadruimte die optimaal toegankelijk is.


Ontdek de nieuwe reeks motoren: meer vermogen, nu leverbaar in 180 PK. 

Nog zuiniger: de nieuwe Master heeft een motor met dubbele turbo waarmee je 

tot 1L/100 km besparing kunt bereiken(op basis van NEDC)


MEER INFORMATIE

 De opties op een rij:
  • Een nieuw dashboard op hoog niveau
  • Nieuw interieur- en exterieurdesign
  • Innovatieve uitrusting
  • Geoptimaliseerd laadgedeelte
  • Zuinige en hoogwaardige motoren


   

Complete uitrusting

Profiteer optimaal van jouw krachtige Renault MASTER. De zeer complete uitrusting is speciaal op professionals zoals u afgestemd.

Motoren

De Twin-Turbo-motor staat garant voor soepel rijgedrag en flink acceleratievermogen en levert tevens meer vermogen bij hogere toerentallen. 

Laadruimte

De Renault Master is leverbaar in vier verschillende lengtes. Voor elke klus een oplossing, met een laadvolume van minimaal 8 m3 tot aan 22 m3

 


Min./max. verbruik: 3,2-6,2 l./100 km. resp. 31,3-16,1 km./l. CO2: 82-156 gr./km. De actieradius is gemeten aan de hand van de officiële Europese testmethode (NEDC). Deze testmethode is de Europese norm voor de meting van uitlaatgassen en brandstofverbruik voor alle soorten voertuigen en geeft je de mogelijkheid om elektrische auto's op actieradius met elkaar te vergelijken. De NEDC testmethode heeft niet als doel de daadwerkelijke actieradius weer te geven. De daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto 1. De Flex Financial Lease (FFL) gecommuniceerde vanaftarieven zijn gebaseerd op de basisversies Renault KANGOO ENERGY dCi 75 EU6, Renault TRAFIC L1H1 T27 dCi 95 EU6 en Renault MASTER Gesloten Bestel L1H1 T28 dCi 110 EU6. Maandtarief is o.b.v. 30% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde), 5 jaar looptijd, 20% slottermijn, orderpremie en 3,9% rente. Genoemde vanaftarieven zijn adviesprijzen excl. btw/bpm, voordeel en onvermijdbare kosten (Dealer adviesprijs kosten rijklaar maken t.w.v. € 585,- excl. 21% btw, registratiekosten t.w.v. € 49,10 btw-vrij, recyclingsbijdrage t.w.v. € 40,- excl. 21% btw), nodig voor aflevering van de auto aan de klant. FFL geldt op nieuwe zakelijke Renault Bedrijfswagen-orders, behalve op Générique-uitvoeringen en de KANGOO Z.E. Geldt niet i.c.m. jaarafspraken. Jaarlijks kostenpercentage van 1,9% bij aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én My Revision-onderhoudscontract, 2,9% bij aanschaf GarantiePlus óf My Revision, 3,9% zonder aanschaf van services. 2. Z.E. Financial Lease gecommuniceerde vanaftarief is o.b.v. op de Kangoo Z.E. incl. aanbetaling van 30% (evt. uit inruilwaarde), 5 jaar looptijd, 20% slottermijn en orderpremie. De vanafprijs is een adviesprijs excl. btw/bpm en onvermijdbare kosten. De vanafprijs is inclusief de aankoop van de batterij. Indien je de batterij huurt vanaf €58,- per maand, is een lagere vanafprijs van toepassing. Looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden, geen max. te financieren bedrag en een slottermijn mogelijk. Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Actievoorwaarden staan op www.renault.nl/acties-financiering/leasing. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL en Z.E. Financial Lease zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V., Boeing Avenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde versie en uitvoering. Getoonde modellen verkrijgbaar tegen meerprijs. Kijk voor de actievoorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden of bel gratis 0800 0303.