✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30062 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Vernieuwd, verbeterd, vertrouwd

Renault is jouw zakelijke partner op het 
gebied van mobiliteit. We hebben onze 
Renault TRAFIC vernieuwd. 

Nu tijdelijk met upgrade
naar gratis AUTOMAAT

Nieuwe Renault TRAFIC, financier nu tijdelijk tegen 0% rente. 

De nieuwe Renault TRAFIC is beter dan ooit. 

Door de verbeterde aandrijving en uitrusting, in combinatie met de chromen afwerking van de grille, is de nieuwe Trafic een bepalende speler op de bedrijfswagenmarkt.

Elke klus éxtra kracht en professionaliteit meegeven? 

Financier nu de nieuwe TRAFIC vanaf €153,- per maand. 

 • Dynamisch exterieur
 • Overzichtelijk interieur
 • innovatieve digitale connectiviteit
 • Gratis upgrade naar AUTOMAAT

VRAAG OFFERTE AAN
Sinds 1980 is de Trafic uitgegroeid tot een bepalende speler op de bedrijfswagenmarkt.
Om op topniveau te kunnen blijven meespelen is de Trafic verbeterd op het gebied van design, aandrijving en uitrusting.


De nieuwe TRAFIC is voorzien van de nieuwe 2.0 dieselmotor en nieuwe versnellingsbak, met meer vermogen (+25 pk), meer koppel (+40 Nm) en een lager verbruik.


MEER INFORMATIE

 De opties op een rij:
 • Met automaat
 • Tot 170 PK
 •  Lager brandstofverbruik
 • Strakkere lijnen
 • Een grille met chromen afwerking
 • Full-LED-koplampen met een verbeterd lichtprofiel
 • Slim mobiel kantoor
 • Vertrouwde laadbak
 • Rijhulp
 • Connected multimediasystemen
 • AndroidAutoTM & Apple CarPlayTM


   

AdBlue


AdBlue® draagt ​​bij tot een aanzienlijke vermindering van de uitstoot van verontreinigende stoffen zonder de motorprestaties te beïnvloeden. U kunt eenvoudig en goedkoop bijvullen bij een tankstation.

 Start Stop Systeem


Het automatische start-stopsysteem schakelt de motor uit wanneer deze is gestopt (file, rood licht, enz.) En start deze automatisch opnieuw wanneer u de koppeling laat binnenkomen om opnieuw te starten.

ECO-modus


Schakel de ECO-modus handig in op het dashboard om het brandstofverbruik te optimaliseren. De handige DRIVINGECO2 * is ingebouwd in R-LINK Evolution en analyseert uw rijstijl om u te adviseren over zuiniger rijden.

 


Min./max. verbruik: 3,2-6,2 l./100 km. resp. 31,3-16,1 km./l. CO2: 82-156 gr./km. De actieradius is gemeten aan de hand van de officiële Europese testmethode (NEDC). Deze testmethode is de Europese norm voor de meting van uitlaatgassen en brandstofverbruik voor alle soorten voertuigen en geeft je de mogelijkheid om elektrische auto's op actieradius met elkaar te vergelijken. De NEDC testmethode heeft niet als doel de daadwerkelijke actieradius weer te geven. De daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto 1. De Flex Financial Lease (FFL) gecommuniceerde vanaftarieven zijn gebaseerd op de basisversies Renault KANGOO ENERGY dCi 75 EU6, Renault TRAFIC L1H1 T27 dCi 95 EU6 en Renault MASTER Gesloten Bestel L1H1 T28 dCi 110 EU6. Maandtarief is o.b.v. 30% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde), 5 jaar looptijd, 20% slottermijn, orderpremie en 3,9% rente. Genoemde vanaftarieven zijn adviesprijzen excl. btw/bpm, voordeel en onvermijdbare kosten (Dealer adviesprijs kosten rijklaar maken t.w.v. € 585,- excl. 21% btw, registratiekosten t.w.v. € 49,10 btw-vrij, recyclingsbijdrage t.w.v. € 40,- excl. 21% btw), nodig voor aflevering van de auto aan de klant. FFL geldt op nieuwe zakelijke Renault Bedrijfswagen-orders, behalve op Générique-uitvoeringen en de KANGOO Z.E. Geldt niet i.c.m. jaarafspraken. Jaarlijks kostenpercentage van 1,9% bij aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én My Revision-onderhoudscontract, 2,9% bij aanschaf GarantiePlus óf My Revision, 3,9% zonder aanschaf van services. 2. Z.E. Financial Lease gecommuniceerde vanaftarief is o.b.v. op de Kangoo Z.E. incl. aanbetaling van 30% (evt. uit inruilwaarde), 5 jaar looptijd, 20% slottermijn en orderpremie. De vanafprijs is een adviesprijs excl. btw/bpm en onvermijdbare kosten. De vanafprijs is inclusief de aankoop van de batterij. Indien je de batterij huurt vanaf €58,- per maand, is een lagere vanafprijs van toepassing. Looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden, geen max. te financieren bedrag en een slottermijn mogelijk. Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via . Actievoorwaarden staan op www.renault.nl/acties-financiering/leasing. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL en Z.E. Financial Lease zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V., Boeing Avenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde versie en uitvoering. Getoonde modellen verkrijgbaar tegen meerprijs. Kijk voor de actievoorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden of bel gratis 0800 0303.