✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30069 klantreacties is  95% tevreden over Stam!


De Renault CAPTUR automaat staat voor je klaar

Soepel, stil, krachtig en zuinig. Dat is de Renault CAPTUR met automaat in 4 woorden. Daarnaast is de CAPTUR veilig, comfortabel, luxe uitgerust en heeft een prachtig design. Kortom: tijd voor een proefrit.

PLAN PROEFRIT


Nú tijdelijk automaat cadeau!

Stap nu in de compacte SUV van Renault. Profiteer van extra comfort en ontvang de automatische versnellingsbak op jouw nieuwe Renault CAPTUR cadeau. Deze automaat met dubbele koppeling schakelt vloeiend en verbruikt niet meer dan zijn handgeschakelde broertje. Zo wordt je avontuur steeds aantrekkelijker. Je rijdt deze Renault CAPTUR inclusief EDC-automaat al vanaf € 25.490*.

VRAAG OFFERTE AANHoge zit en eenvoudige instap

De Renault CAPTUR is een échte compacte SUV. De auto heeft een fijne, hoge zit wat een stevig gevoel voor veiligheid geeft. Een hoge zit betekent ook een hoge instap. Makkelijk en snel instappen dus. En boodschappen doen? Die zet je eenvoudig in de achterbak zonder diep door de knieën te hoeven gaan of te bukken. Bekijk het sfeervolle filmpje en maak een afspraak bij Stam.

ONTDEK HIER ALLES OVER DE CAPTUR

Een geavanceerde automaat
De automatische versnellingsbak in de Renault CAPTUR is de EDC-versnellingsbak. Deze heeft een dubbele koppeling en geeft zo het comfort van een automaat gecombineerd met het reactievermogen en de zuinigheid van een handgeschakelde auto. De automaat heeft 6 versnellingen en biedt souplesse, dynamiek en een laag verbruik.


ONTDEK MEER OVER DE RENAULT CAPTUR * Automaatactie is op basis van prijsverschil tussen de TCe 150 EDC automaat en TCe 130 handgeschakeld, gebruikmakend van het lentevoordeel van € 2.800,- op de CAPTUR. Geldig op de Renault CAPTUR TCe 150 EDC Intens met vanafprijs € 25.490,- . Bekijk de volledige actievoorwaarden op renault.nl