✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30775 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Jij bent op zoek naar een auto waarmee je veilig en betrouwbaar op weg kunt. Of het nu ter vervanging is van je huidige auto, een auto voor erbij óf als vervanger voor het reizen met de trein. Speciaal voor iedereen die jaarlijks tot zo'n 15.000 kilometers onderweg is bieden wij een jong gebruikte Renault CLIO Estate aan voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle kosten opgenomen zoals gebruikelijk bij Private Lease én krijg je zelfs de CLIO Estate afgeleverd met een volle tank brandstof.

Benieuwd naar onze volledige CLIO Estate voorraad, in verschillende kleuren, welke deelnemen aan deze aantrekkelijke Private Lease actie.

Bekijk Actie Clio's

DE RENAULT CLIO ESTATE PRIVATE LEASE ACTIE

Renault CLIO Estate TCe 90 pk Limited

Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: max. 30.000km
Volle tank benzine: Gratis

Kies uw looptijd en jaarkilometrages en ontdek uw maandbedrag

Kies uw kilometrage/jaar

€ 319 ,- p.mnd.

INTERESSE? Wij helpen u graag verder!

STAM OCCASIONS PRIVATE LEASE Voordelen

Private Lease al mogelijk met een looptijd van slechts 12 maanden
Private Lease al mogelijk met een
looptijd van slechts 12 maanden
Meer kilometers zijn mogelijk, vraag naar de mogelijkheden
Meer kilometers zijn mogelijk,
vraag naar de mogelijkheden
Bijna nieuwe CLIO Estate met maximaal 30.000 km op de teller
Bijna nieuwe CLIO Estate met
maximaal 30.000 km op de teller
Een volle tank brandstof bij aflevering
Een volle tank brandstof bij aflevering

© 2020 - alle rechten voorbehouden. Stam Private Lease actie is alleen van toepassing op gebruikte Renault Clio Estate modellen, op voorraad van Stam Renault-dealers. De uitvoering betreft enkel de TCe 90pk Limited, bouwjaar 2019 en met een maximale kilometerstand van 30.000km. Neem voor het actuele aanbod contact op met één van onze verkoopadviseurs op 033 - 463 51 04. Het bedrag van € 319 per maand is enkel geldig bij een jaarlijkse kilometrage van 10.000 km en een looptijd van 36 maanden. De auto wordt ook met volle tank benzine geleverd. Ook mogelijk in combinatie met inruil van een huidige auto. De consument krijgt de keuze tot het ontvangen van de inruilwaarde op een Nederlands bankrekeningnummer. Ook kan de inruilwaarde worden verrekend met het maandbedrag van de Private Lease actie. Vraag naar de voorwaarden. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.