✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault lanceert E-TECH: een innovatief aanbod van hybride en plug-in hybride motoren met de drie populairste modellen: nieuwe CLIO, nieuwe CAPTUR en nieuwe MEGANE Estate.

SCHRIJF JE IN EN PROFITEER VAN €500,-* BONUS

Waarom Renault E-TECH?

E-TECH is een nieuw antwoord op jouw behoeften. Ontdek de sensatie van elektrisch rijden met een sportieve, directe respons. En dat terwijl je bespaart op brandstofkosten én je carbon footprint flink kleiner maakt! 

Het beste van Renault, nu in hybride versie. 

Compact, SUV of stationcar: de hybridetechniek vindt zijn weg naar verschillende Renault-modellen. Zo hebben we ook een hybride Renault die voldoet aan jouw wensen en voorkeuren. 

Nieuwe CLIO E-TECH

Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in

Nieuwe MEGANE Estate E-TECH Plug-in 

 
Moeten we hem nog aan je voorstellen? De CLIO, het iconische compacte model van Renault. Zo dynamisch en praktisch is geen enkele andere compacte auto. Als hybride kan je er ongeveer 80% van je stadsverkeer elektrisch mee rijden.
SCHRIJF JE IN
Dankzij zijn oplaadbare batterij kan je - als je elke dag laadt - met jouw nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in de hele week elektrisch rijden. Voor langere riten in het weekend gebruik je dan de hele hybride aandrijflijn, dus inclusief de benzinemotor. Zo hoef je nooit compromissen te sluiten. 
SCHRIJF JE IN
Met zijn oplaadbare hybridetechnologie blinkt de nieuwe MEGANE Estate E-TECH Plug-in uit in veelzijdigheid. Elke dag kan je in complete stilte genieten van zijn snelle respons, zijn royale opbergruimte en zijn flexibele interieur. Dat is rijden met een gevoel van vrijheid! 
SCHRIJF JE IN


Schrijf je in om op de hoogte te blijven van ons E-TECH programma 

Ben je geďnteresseerd in één van onze E-TECH modellen? Schrijf je in, dan vertellen wij je alles wat je wilt weten.

 

 Welke E-TECH model is voor jou de beste?

 


Bekijk hier de voorwaarden voor het Early Bird Programma.