✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29405 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Private lease to go
Rij direct weg met de Renault van je keuze

Vanaf €310,- per maand

Private Lease to Go

Stam heeft een uniek concept; Private lease to Go. Want wat is nu leuker dan een nieuwe auto uitzoeken en er meteen mee kunnen wegrijden. Wij hebben altijd een aantal nieuwe Renaults geheel rijklaar staan waarmee je van maandag tot en met vrijdag* direct kunt wegrijden. 

Wat moet je doen/meenemen om meteen weg te kunnen rijden?

Om meteen met je nieuwe Renault de showroom uit te rijden hebben wij een aantal zaken nodig om het contract direct voor je in orde te maken. Open onderstaand document voor het overzicht wat je mee moet nemen. Daarnaast vragen wij een borg van €500.- direct per pin moeten worden voldaan.  

CHECKLIST AANVRAAG PRIVATE LEASE TO GO


 Private Lease to Go voorraad auto's: 

* I.v.m. acceptatie Stam leasemaatschappij mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Het gecommuniceerde bedrag betreft de Renault Clio TCe 90 Life met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 150,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. www.stamrenault.nl voor voorwaarden.