✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30478 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

 Gratis Renault Z.E. wallbox

Renault Z.E. wallbox aanbod voor alle klanten

 

Renault maakt elektrisch rijden extra bereikbaar door de ZOE en KANGOO Z.E. tijdelijk te voorzien van een standaard laadpunt inclusief basisinstallatie*. Een voordeel van elektrisch rijden is dat een bezoek aan het tankstation voortaan tot het verleden behoort. Daar komt bij dat thuis opladen extra praktisch is, de auto wordt opgeladen terwijl je een boek zit te lezen of televisie kijkt.

Renault ZOE

Standaard geleverd met 3,7kW laadpunt inclusief installatie
Het standaard laadpunt inclusief basisinstallatie bestaat uit een wallbox die een vermogen levert van 3,7kW t.w.v. €999,- excl. BTW. Hiermee kun je jouw elektrische Renault in 11 tot 12 uur weer volledig opladen.

Daarnaast biedt Renault de mogelijkheid een 11kW laadpunt te nemen, indien je elektrische installatie thuis dit toe laat. Hiermee is het mogelijk de Renault ZOE vol te laden in 4 tot 5 uur. Houdt er rekening mee dat je elektrische installatie thuis mogelijk om een uitbreiding vraagt. Renault vergoedt de 11kW wallbox inclusief installatie tot een bedrag van €1549,- excl. BTW. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant.

PLAN AFSPRAAK

 KOM PROEFRIJDEN

 Renault KANGOO Z.E.

Standaard geleverd met 3,7kW laadpunt inclusief installatie

Het standaard laadpunt inclusief basisinstallatie bestaat uit een wallbox die een vermogen levert van 3,7kW. Hiermee kun je de elektrische Renault KANGOO Z.E. in 6 tot 7 uur weer volledig opladen.

Daarnaast biedt Renault je de mogelijkheid een 22kW laadpunt te nemen, indien je elektrische installatie dit toe laat. Hiermee is het mogelijk de Renault KANGOO Z.E. vol te laden in 6 tot 7 uur. Houdt er rekening mee dat je elektrische installatie thuis mogelijk om een uitbreiding vraagt. Renault vergoedt de 22kW wallbox inclusief installatie tot een bedrag van €1549,- excl. BTW. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant.

PLAN AFSPRAAK

 KOM PROEFRIJDEN

ij een nieuw aangekochte Renault ZOE en Renault KANGOO Z.E ontvangt de klein zakelijk kopende klant met maximaal 10 auto’s een 11kW of 22kW laadpunt dat Renault vergoedt tot € 1.549,- excl. btw (€ 1.874,- incl. btw) of een GreenFlux laadpas met gratis laadtegoed. Eventuele meerkosten boven dit bedrag zijn voor rekening van de klant. Indien het technisch niet mogelijk is om een 11kW of 22kW laadpunt te installeren, ontvangt de particuliere en zakelijke klant een 3,7kW laadpunt incl. basisinstallatie ter waarde van € 999,- excl. btw (€ 1.209,- incl. btw). Standaard laadpunt inclusief montage Afhankelijk van de technische mogelijkheden aan huis vergoedt Renault Nederland een 3,7kW Z.E. Ready 1.2 laadpunt inclusief montage of een 11kW Z.E. Ready 1.2 laadpunt inclusief montage: ˇ Vergoeding van standaard Z.E. Ready 1.2 laadpunt betreft een basislaadpunt inclusief installatie met een waarde van € 999,- excl. btw (€ 1.209,- incl. btw). Het standaard laadpunt is een Z.E. Ready 1.2 laadpunt met 3,7kW vermogen. Meerwerk wordt separaat doorbelast na goedkeuring en ondertekening van klant. ˇ Vergoeding van standaard Z.E. Ready 1.2 laadpunt betreft een basislaadpunt inclusief installatie met een waarde van € 1.549,- excl. btw (€ 1.874,- incl. btw). Het standaard laadpunt is een Z.E. Ready 1.2 laadpunt met 11kW vermogen. Meerwerk wordt separaat doorbelast na goedkeuring en ondertekening van klant. Greenflux laadpas met gratis laadtegoed Bij keuze voor een Greenflux laadpas, ontvangt de klant een gratis laadpas met een krediet bij GreenFlux met een waarde van € 912,69 inclusief btw dat maximaal 5 jaar geldig blijft, waarmee de klant bij elk publiek laadpunt in Nederland kan laden, inclusief snelladers en FastNed.