✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30722 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Elektrische modellen tijdelijk inclusief wallbox.

Profiteer nu van ondersteuning op installatie van een wallbox bij de nieuwe ZOE, Master Z.E. en Kangoo Z.E.

Renault Z.E. wallbox 

 

Renault maakt elektrisch rijden extra bereikbaar door de ZOE en KANGOO Z.E. tijdelijk te voorzien van een standaard laadpunt inclusief basisinstallatie*. Een voordeel van elektrisch rijden is dat een bezoek aan het tankstation voortaan tot het verleden behoort. Daar komt bij dat thuis opladen extra praktisch is, de auto wordt opgeladen terwijl je een boek zit te lezen of televisie kijkt.

Renault ZOE

Standaard geleverd met 3,7kW laadpunt inclusief installatie
Het standaard laadpunt inclusief basisinstallatie bestaat uit een wallbox die een vermogen levert van 3,7kW t.w.v. €999,- excl. BTW. Hiermee kun je jouw elektrische Renault in 11 tot 12 uur weer volledig opladen.

Daarnaast biedt Renault de mogelijkheid een 11kW laadpunt te nemen, indien je elektrische installatie thuis dit toe laat. Hiermee is het mogelijk de Renault ZOE vol te laden in 4 tot 5 uur. Houdt er rekening mee dat je elektrische installatie thuis mogelijk om een uitbreiding vraagt. Renault vergoedt de 11kW wallbox inclusief installatie tot een bedrag van €1549,- excl. BTW. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant.

PLAN AFSPRAAK

 KOM PROEFRIJDEN

 Renault KANGOO Z.E.

Standaard geleverd met 3,7kW laadpunt inclusief installatie

Het standaard laadpunt inclusief basisinstallatie bestaat uit een wallbox die een vermogen levert van 3,7kW. Hiermee kun je de elektrische Renault KANGOO Z.E. in 6 tot 7 uur weer volledig opladen.

Daarnaast biedt Renault je de mogelijkheid een 22kW laadpunt te nemen, indien je elektrische installatie dit toe laat. Hiermee is het mogelijk de Renault KANGOO Z.E. vol te laden in 6 tot 7 uur. Houdt er rekening mee dat je elektrische installatie thuis mogelijk om een uitbreiding vraagt. Renault vergoedt de 22kW wallbox inclusief installatie tot een bedrag van €1549,- excl. BTW. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant.

PLAN AFSPRAAK

 KOM PROEFRIJDEN

Bij een nieuw aangekochte Renault ZOE, KANGOO Z.E .of MASTER Z.E., ontvangt de klein zakelijk kopende klant met maximaal 10 auto's en alle particuliere klanten tegen betaling van € 899 incl. btw een 11kW of 22kW laadpunt* dat Renault ondersteunt** met € 805,79 excl. btw (€ 975,- incl. btw) of een Joulz laadpas met gratis laadtegoed t.w.v. 500,- euro incl BTW. Meerwerk wordt separaat doorbelast na goedkeuring en ondertekening van klant. Indien het technisch niet mogelijk is om een 11kW of 22kW laadpunt te installeren, ontvangt de particuliere en zakelijke klant een 3,7kW laadpunt incl. basisinstallatie tegen betaling van € 599,- incl. btw dat Renault ondersteunt met € 504,13 excl. btw (€ 610,- incl. btw).