✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29716 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Royale upgrades op jouw luxe leaseauto

Bekijk deze 4 actiemodellen van Renault en vraag vandaag nog een offerte aan. Zo gebeurd!
Naast deze actiemodellen kun je bijna alle Renault-modellen upgraden.

 

MÉGANE Estate Bose

TALISMAN Estate Intens

Dé luxe, zakelijke gezinswagen heeft het perfecte geluid. Je rijdt nu een Renault MÉGANE Estate Bose voor de prijs van een Limited. Nog meer luxe, nog meer comfort. Gecombineerd met Multi-SENSE® en een laadlengte van 2.70 meter is het de ultieme keuze voor zakelijk Nederland. Voor topdesign, chique interieur en prachtige, lederen bekleding in een luxe limousine kies je natuurlijk de Renault TALISMAN Estate. En je rijdt deze Intens versie al voor de prijs van een Limited. Geniet van messcherpe 4 Control vierwielbesturing en de LED PURE VISION koplampen voor perfect zicht.
Bijtelling vanaf: €196,-

Lease vanaf: €439,-*

Bijtelling vanaf: €272,-

Lease vanaf: €599,-*

VRAAG OFFERTE AAN VRAAG OFFERTE AAN

 

 

Grand SCÉNIC Bose

Nieuwe KADJAR

Veel ruimte, toonaangevend design en de topgeluidskwaliteit van Bose. Daarvoor lease je de Renault Grand SCÉNIC. Ook deze upgrade heeft LED PURE VISION koplampen. Dit geeft een rustig lichtbeeld voor de ogen, waardoor je niet snel vermoeid raakt op de weg. Het 8,7’’ portrait touchscreen gebruik je snel en intuïtief. Rijden in een nieuwe Renault KADJAR Intens voor de prijs van een Zen? Dat betekent rijden in een éxtra luxe SUV met Renault design. De nieuwe KADJAR Intens heeft LED PURE VISION koplampen, een scherpe achteruitrijcamera en de zittinglengte van de voorstoelen is eenvoudig, handmatig te verstellen.
Bijtelling vanaf: €250,-

Lease vanaf: €539,-*

Bijtelling vanaf: €222,-

Lease vanaf: €466,-*

VRAAG OFFERTE AAN VRAAG OFFERTE AAN

 Interesse in een andere zakelijke actie? Bekijk hier alle acties

BEKIJK ACTIES


*Vanaftarief o.b.v. 60 maanden en 15.000 km per jaar, inclusief: onderhoud, onbeperkt zomerbanden, houderschapsbelasting, pechhulp, WA en casco en inzittendenverzekering. Leaseprijs is exclusief btw en brandstof.