✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30056 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

De nieuwe Renault CLIO
Speciaal voor rijschoolhouders 


Renault MASTER

Stam is de rijschoolhouder specialist, ook op gebied van financiering. 

Jord Keijzer, onze branchespecialist rijschoolhouders, heeft antwoord op al je vragen en regelt altijd de beste deal. 

Nieuwe Renault CLIO speciaal voor rijschoolhouders

Rijlessen geven deed je nog nooit zo ontspannend als in de nieuwe Renault CLIO. Met zijn dynamische chassis is elke rit aangenamer, comfortabeler en veiliger dan tevoren. Dankzij de ergonomische stoelen en betere geluidsisolatie geniet je van een ultieme rijervaring. Daarnaast  behoort de Renault CLIO met zijn nieuwe motor en lage Co2-uitstoot tot een van de zuinigste auto's in zijn klasse.

Rij een nieuwe Renault Clio tegen 0% rente. 

Met Renault Financial Lease profiteer je van vele fiscale voordelen, bij Stam weten precies hoe dit zit. Wacht niet langer en bevorder het comfort van jezelf en cursist, want de nieuwe CLIO is de perfecte lesauto voor iedere verkeersschool. 


Kom proefrijden Meer informatie

NU met dubbele bediening voor maar €159,- 
De dubbele bediening van Peter Claassen Dubbele Bediening B.V. zorgt voor de optimale ergonomische en onzichtbare inbouwoplossing. Bovendien zijn het rem,-koppelings- en gaspedaal uitneembaar om ook tijdens het niet-lessen extra ruimte te creëren voor uw medepassagiers. Deze dubbele bediening bezit je al voor slechts €159,-

Jord Keijzer is onze specialist op het gebied van rijschoolhouders en geeft u graag alle informatie en advies.

 

De nieuwe CLIO; volgens uw wensen; De nieuwe Renault CLIO is o.a. verkrijgbaar in de Life, Zen- of Intens uitvoering.


De Life is de standaardversie. Voorzien van een uitgebreid pakket aan veiligheidsvoorzieningen, zoals Emergency Braking System en Lane Keep Assistant, biedt de Renault CLIO ultieme veiligheid.


Maar vind je een naadloze integratie van uw smartphone ook belangrijk? Kies dan voor de Renault CLIO Zen. Het volledige nieuwe EASY-LINK multimediasysteem met 7'' multimediascherm beschikt over ondersteuning voor Apple Car Play en Android Auto. 

En als je de nieuwe Renault CLIO wilt met de beste rijbeleving, kies dan voor de Renault CLIO Intens met Renault Multi-Sense. Via dit systeem heb je de mogelijkheid om de gaspedaalrespons, het motorgeluid en de zwaarte van de besturing naar eigen wens in te stellen. 

Evolutie en Revolutie
Het compleet nieuwe interieur, met luxueuze materialen en hoogwaardige afwerking, is voorzien van technologie zoals een camera met 360 raden zicht en Easy Park Assist. Zo worden rijden en parkeren even aangenaam. 


De nieuwe Renault CLIO is standaard voorzien van LED-verlichting voor een goed zicht en uw veiligheid. Bovendien geniet je van ergonomische, in hoogte verstelbare stoelen die voor meer comfort zorgen. 

Meer informatie?
Jord Keijzer denkt graag met u mee en komt op uw verzoek voor een afspraak bij het bedrijf.

AFSPRAAK PLANNEN

  

 

 

1. €159,- exclusief BTW via Peter Claassen Dubbele Bediening B.V. 2. Vanafprijs betreft nieuwe Clio TCe 100 Life. 3. Netto bijtelling o.b.v. Clio TCe 100 Life. Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig en op een inkomstenbelasting van 38,10%. Getoonde modellen verkrijgbaar tegen meeprijs. 4. Effectieve rente op basis van 0%. maximale looptijd is 3 jaar. Maximaal te financieren bedrag €20.000. Slottermijn mogelijk. Actie geldig op orders t/m 31 oktober 2019. Officiële brandstof-en Co2-gegevens min/max verbruik 3,6-5,2 l/100 km. resp 27,8-19,2 km/l. CO2 94-118 gr.km