Occasion Private Lease
ongeacht de looptijdkeuze uit 12, 24 of 36 maanden.
Gebaseerd op 10.000 km per jaar. Andere kilometrages uiteraard ook mogelijk! 

Ontdek onze jong gebruikte Renault-modellen met de voordelen van Occasion Private Lease bij Stam.

Je bent op zoek naar een auto waarmee je veilig en betrouwbaar op weg kunt. Of het nu ter vervanging is van je huidige auto, een auto voor erbij óf als vervanger voor het reizen met de trein. Maar betaald graag een vast bedrag per maand maar wil er niet te lang aan vast zitten. Overweeg dan één van de Stam Occasion Private lease actie modellen. Klik op het model van je voorkeur, stel het model samen naar je wensen en bereken je maandbedrag. 

Renault CLIO
Renault CLIO Hatchback

Deze iconische, compacte auto doet het in de stad én daarbuiten uitstekend. All-in prijs, je hoeft alleen nog maar te tanken!

 v.a. € 365 per maand

Online offerte Clio
Renault CAPTUR
Renault Kadjar

 De nieuwe Captur is groter en moderner. Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter. 

Helaas momenteel niet beschikbaar. Wij bieden de nieuwe Renault Captur ook met private lease aan.

 v.a. € 474 per maand

Online offerte nieuwe CAPTUr

 


Het gecommuniceerde bedrag betreft de basisuitvoering van het betreffende model met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069- €0,119 (verschilt per voertuig) bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 3,2-5,4 l/100 km, resp. 31,3-18,5 km/l. CO2: 82-120 gr./km.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!