✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30780 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault TRAFIC Business

De ideale bus voor werk & privé. 

Netto bijtelling vanaf €219 per maand.

Vanaf

€19.970,-

OFFERTE AANVRAGEN


De TRAFIC Business met gunstige bijtelling

De TRAFIC Business is dé oplossing voor ondernemers die de bus privé gebruiken en bijtelling betalen. De bijtelling wordt normaal altijd berekend over de catalogusprijs incl. BTW en BPM, die veel hoger ligt dan de netto aanschafprijs. Er wordt bij aankoop van een bestelauto vaak een flinke korting gegeven, maar de bijtelling wordt bepaald aan de hand van de prijs zonder korting. Renault verwerkt die korting nu direct in de catalogusprijs. Zo profiteer jij van een scherpe aankoopprijs én een gunstige bijtelling.

Uitrusting

Professioneel uitgerust naar je volgende klus


Dit is jouw visitekaartje

Laadruimte

 
Laat zien dat het goed gaat met je zaak. En kies voor een Renault TRAFIC Business met een in carrosseriekleur meegespoten voorbumper en machtige 16” wielen met wieldop ‘Paris’. Voor een optimaal zicht profiteer je van de verhelderende LED PURE VISION koplampen die tevens zijn voorzien van LED-dagrijverlichting. Parkeren is van nu extra eenvoudig, dankzij de standaard parkeersensoren in de achterbumper.. Navigeer moeiteloos naar elke bestemming met het standaard Media Nav multimedia- en navigatiesysteem dat tevens ondersteuning biedt voor Apple Carplay ™ en Android Auto™. Daarnaast ontbreekt de handbediende airconditioning niet en kun je ramen en spiegels elektrisch bedienen. De Renault TRAFIC Business wordt standaard geleverd als gesloten bestel in de lengte 2 /hoogte 1. Daarmee profiteer je van een praktische en hoekige laadruimte met een laadvolume van 6.03 m3 en een laadlengte van 2.90 meter. Ook is de Renault TRAFIC Business leverbaar als Gesloten Bestel en Dubbele Cabine en heb je de keuze uit een handbak of automaat.

Comfort

Airconditioning

Snelheidsbegrenzer en cruisecontrol 

Parkeersensoren achter 

     
Met de handbediende of automatische airconditioning is de temperatuur altijd optimaal.  Geniet van een comfortabele rit door een maximumsnelheid in te stellen met de begrenzer of een constante snelheid met de cruisecontrol. Met de stuurwielbediening kun je het systeem in- of uitschakelen en de ingestelde snelheid aanpassen.  Parkeren en manoeuvreren gaat met de TRAFIC Business zeer eenvoudig. De bus is standaard voorzien van parkeersensoren achter die door middel van akoestische signalen aangeeft hoe dicht je een object genaderd bent. 

 

Techniek en veiligheid

 

LED PURE VISION koplampen 

Dubbele asferische buitenspiegels en dodehoekspiegel 

 

Profiteer van de nog krachtigere koplampen dankzij de Full LED-technologie. Deze technologie heeft een grotere verlichtingscapaciteit vergeleken met gewone halogeen koplampen, verbruiken minder energie en hoeven praktisch nooit vervangen te worden.

De buitenspiegels bieden je een goed, laag en breed zicht, zodat je de wielen kunt zien bij het inparkeren. Dat betekent makkelijk manoeuvreren en je kunt zo beter de zijkanten van je nieuwe TRAFIC beschermen. De dodehoekspiegel in de zonneklep helpt je bij het zien van mogelijke gevaren in je dode hoek. 

Vergrendelhaak achterdeur 

Elektronische stabiliteitscontrole 


Als je vanwege de lading toch met de achterdeur open moet rijden, kun je met de vergrendelhaak van de linker achterdeur de rest van je goederen veilig vervoeren. 

Houd je nieuwe TRAFIC Business onder controle, ongeacht de omstandigheden. Het ESC van de nieuwe generatie houdt rekening met het gewicht van de lading en corrigeert de koers zo efficiënt mogelijk.


"Mijn auto is stabieler dankzij dit systeem, dat mijn koers automatisch corrigeert, afhankelijk van mijn lading. Nu rijd ik recht vooruit!" 

 

Multimedia

MediaNav Multimedia- en navigatiesysteem met 7'' touchscreen

Ondersteuning Apple CarPlay TM & Android Auto TM 

   
Navigeer moeiteloos naar elke bestemming met het standaard MediaNav multimedia- en navigatiesysteem voorzien van een duidelijke kaart van Nederland.  Profiteer van de belangrijkste functies van je smartphone tijdens het rijden op een veilige manier. MediaNav biedt ondersteuning voor Apple Carplay ™ en Android Auto™. 

 

Exterieur

 16'' wielen met wieldop 'Paris'

Exterieurdelen in carosseriekleur 

   
Kom stijlvol voor de dag met de standaard 16'' wielen met wieldop 'Paris' 

Diverse carrosseriedelen van de TRAFIC Business zijn afgewerkt in carrosseriekleur, 

zoals de voorbumper. Hiermee ziet uw TRAFIC Business er nog fraaier uit. 

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.