✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault MÉGANE R.S. Vanaf €52.890,-

Design om beter te presteren
De nieuwe MÉGANE R.S. heeft verschillende racekenmerken en zal je innerlijke coureur aanspreken.

Exterieur:

 • Exclusieve kleuren Orange Tonic en Jaune Sirius
 • 60 mm bredere spatschermen
 • Luchtinlaat aan de voorkant
 • Aangepaste bumper met F1-splitter vooraan
 • Functionele diffuser achteraan
 • Centrale uitlaat
 • Wielen van 18" of 19"
 • Instaplijsten met 'flat-door'-effect
 • R.S. Vision LED-verlichting

Interieur

 • Exclusieve sfeer met rode en zwarte kleuren
 • Sportief dashboard
 • Stoelen met ingebouwde hoofdsteun
 • Speciaal R.S. stuur met bevestigde flippers
 • Aluminium pedalen
 

Een gloednieuw, sportief interieur

Sportief dashboard in het zwart met rode details: de nieuwe MÉGANE R.S. heeft een geheel eigen persoonlijkheid. Ervaar een nieuwe, sportieve wereld met stoelen die perfecte ondersteuning bieden, een speciaal stuur met ingebouwde flippers en aluminium pedalen. 

Design om beter te presteren

Bredere spatschermen met luchtinlaat vooraan, een aangepaste voorbumper met een F1-splitter, achter een functionele diffuser, een uitlaat in het midden, exclusieve Orange Tonic- en Jaune Sirius-kleuren en meer. Met 18-inch Estoril- of 19-inch Interlagos-wielen, dorpellijsten met 'flat-door'-effect en R.S. Vision-verlichting: de nieuwe MÉGANE R.S. ziet er uitnodigend uit.

R.S. Monitor

Meet je prestaties in realtime! R.S. Monitor toont al je gegevens op het scherm van het R-LINK 2-multimediasysteem.

Een bredere voorkant

Vooraan de nieuwe, bredere bumper voorzien van splitter geďnspireerd op de Formule 1, die de lucht optimaal geleid en de motor koelt. De honingraatgrille en de specifieke R.S. Vision LED-verlichting trekken de aandacht.

Krachtig silhouette

De brede, stoere schouderlijn, afkomstig van de MÉGANE hatchback, vormt een visuele verbinding tussen de voor- en achterkant. De verbrede wielkasten met luchtinlaat maken de auto extra sportief.

Een aerodynamische achterkant

Die nieuwe, speciale achterbumper is extra breed en heeft vele op Formule 1 geďnspireerde kenmerken. Een dubbele centrale uitlaatpijp, een functionele diffuser voor aerodynamische ondersteuning, luchtuitlaten aan de zijkant van de bumper om de luchtstroom te reguleren, een vernieuwde spoiler om de handelbaarheid te verbeteren, etc. Het is geen verrassing dat de auto zo goed presteert.

Vraag hier de uitgebreide brochure aan

 
BROCHURE AANVRAAG
 

Stam Renault vestigingen

  1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 763,40, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 49,10, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 37,50 incl. 21% btw). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 38,10%. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.