✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30532 klantreacties is  95% tevreden over Stam!


 

De sportauto met een iconisch design

Voel de adrenaline! Slanke lijnen, F1-spoiler, radiatorgrille met honinggraadstructuur, bredere wielkasten en een Sport-chassis. Met exclusieve kenmerken geïnspireerd op de Formule 1, heeft de nieuwe MEGANE een sportieve uitstraling. Aangepast R.S.-stuur met lederen bekleding en flippers, nieuw interieur in de kleur Carbon Grey, aluminium pedalen en een kortere versnellingspook. Ontdek de sportievere cockpit en maak je klaar voor vertrek. 

Exclusieve technologieën

Laat technologie je prestaties verbeteren! R.S. Vision Full LED-koplampen, R.S. Drive-systeem met sport en race mode. Ontdek het allerbeste van de Renault Sport-techniek rechtstreeks op het aanpasbare 10,2“ TFT cluster scherm en op het 9,3“ EASY LINK-multimediascherm. Prestaties, behendigheid en flexibiliteit, de nieuwe MEGANE R.S. biedt een unieke rijbeleving. We gaan een fijne, sportieve tijd tegemoet!

 

 

De nieuwe MEGANE R.S. Trophy

 

Breek alle records

Kracht, precisie, plezier... Ontdek de wereld van hoge prestaties! Dankzij het nieuwe Cup-chassis en de 1.8 l motor met 300 pk, het exclusieve design en de hypermoderne technologieën herinnert de nieuwe MEGANE R.S. Trophy continu aan onze passie voor de autosport. Ben je klaar om het zelf te ervaren? 

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.