✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29865 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

 Nieuwe Renault Captur

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Volledig nieuw, 100% CAPTUR

 

Een SUV met een sportief profiel...

Met zijn verhoogde taille heeft de nieuwe CAPTUR een krachtigere SUV-uitstraling. Dat beeld wordt versterkt door de skidplates bij de voor- en achterbumper, de beschermdelen bij de wielkasten en dorpels en dakrails in lengterichting.

Voor een speciale rijbeleving

Verbonden multimediasystemen, rijhulpsystemen waarmee de eerste stap wordt gezet richting autonoom rijden, verschuifbare zitbank voor extra modulariteit, een optimaal bagageruimtevolume en personaliseerbare rijmodi.

Sensuele aspecten

Het vernieuwde ontwerp met full-LED-koplampen, nieuwe C-vormige lichtsignatuur, slankere achterlichten en verchroomde sierdelen dragen bij aan de verhoogde waarneembare kwaliteit.

 

  Blijf op de hoogte van de nieuwe Captur

Registreer jouw e-mailadres om als één van de eersten alle info over de nieuwe model te ontvangen.


HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Dit kan ook via Whatsapp


Lees hier het gehele persdossier en zie wat er allemaal nieuw is:


PERSDOSSIER

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.