✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30062 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau

Minder laden, verder rijden...

Dankzij de nieuwe en nog krachtigere Z.E.50-accu profiteer je in de nieuwe ZOE van een actieradius van 390 km (WLTP*). Even pauze nodig? Naast de AC lader met een maximaal vermogen van 22 kW, kun je dankzij de snellader (50 kW DC) in slechts 30 minuten al 150 km rijden.

*in afwachting van definitieve homologatiegegevens

Een 100% elektrische rijervaring...

Dankzij de nieuwe elektrische R-135-motor (waarbij 100 kW aan vermogen wordt gecombineerd met 245 Nm koppel) biedt de nieuwe ZOE comfort, geweldige prestaties en een 100% elektrische rijervaring... luidruchtige motoren en vervelende trillingen behoren tot het verleden. Rijplezier in stilte.In de B-modus wordt de remkracht van de auto versterkt zodat je maar beperkt gebruik hoeft te maken van het rempedaal; zo kun je vloeiender en meer ontspannen op weg. Zo heb je in de stad je rempedaal praktisch niet meer nodig. Met de nieuwe ZOE wordt je leven eenvoudiger, verantwoorder en leuker. Ontdek hoe simpel het is om elektrisch te rijden. 

Een nóg opvallender ontwerp...

Gloednieuwe kleuren, buitenspiegels met richtingaanwijzers, Full LED-verlichting, grille met chromen afwerking, logo's in hologramstijl en nog veel meer. De nieuwste elektrische auto van Renault heeft nóg opvallendere lijnen en een unieke persoonlijkheid.


In de nieuwe ZOE geniet je van een echte verbonden ervaring dankzij het EASY LINK-multimediasysteem en het 9,3" scherm. Op het grote 10” TFT- instrumentencluster voor je, zie je in één oogopslag alle benodigde rij-info.


Prachtige afwerking met chroom, comfortabele stoelen, een inductielader voor smartphones, etc. Ga heerlijk zitten in de cockpit met 100% gerecycled textiel*, met respect voor het milieu en aandacht voor het welzijn.


* Zen uitrustingsniveau 

 

 

Blijf op de hoogte van de Nieuwe ZOE

Registreer jouw e-mailadres om als één van de eersten alle info over de nieuwe model te ontvangen.


HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Dit kan ook via Whatsapp


Download hier de ZOE pre-brochure


PRE BROCHURE ZOE


Lees hieronder het gehele persdossier en zie wat er allemaal nieuw is:


PERSDOSSIER

My Renault App

Ga met één druk op de knop direct op pad, plan je route en bereken de benodigde laadtijd en meer. Met de MY Renault-app kun je je auto vanaf je smartphone op afstand bedienen en met volledige gemoedsrust op stap. In de auto kun je de geplande route bekijken via Android Auto™ of Apple Carplay™.

 

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.