✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30533 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Zekerheid voor een vaste, 
lage prijs met het
onderhoudscontract My Revision

BEREKEN JE MAANDTERMIJN

Wat zijn de voordelen van het My Revision onderhoudscontract?

Tijdig onderhoud is essentieel voor de levensduur en prestaties van jouw Renault. Daarom biedt Renault het My Revision onderhoudscontract aan. Met zo’n contract word je Renault regelmatig onderhouden. Alle voorgeschreven werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het verversen van het olie, het vernieuwen van de olie- en interieurfilter en het controleren van de vitale delen van jouw auto.

Oók dekking van slijtageonderdelen? Ga voor Renault My Revision Extra Pro

Om ook de slijtageonderdelen te dekken, sluit je My Revision Extra Pro af. Hiermee voorkom je dat je ineens een groot bedrag betaalt voor de vervanging van bijvoorbeeld remblokken of de accu.

 My Revision  My Revision Extra Pro
 ✓ APK  ✓ APK
 ✓ Onderhoudsbeurt  ✓ Onderhoudsbeurt
   ✓ Vervanging van slijtagedelen

Er zijn looptijden mogelijk van 12 tot 84 maanden. Je kiest hierbij zelf een maximum kilometrage gebaseerd op jouw jaarlijkse kilometers. 

 
Je hebt al een My Revision onderhoudscontract vanaf slechts € 13,- per maand. Vraag ons naar alle prijzen en voorwaarden. Een onderhoudscontract is af te sluiten tot het moment dat jouw nieuwe Renault voor het eerst onderhoud nodig heeft (zoals voorgeschreven door Renault.) Het exacte onderhoudsschema vind je in het onderhoudsboekje van jouw auto. Je kunt dat natuurlijk ook navragen bij Stam.


BEREKEN HIER DE PRIJS VAN MY REVISION

Onderhoud van je Renault


Downloads

BROCHURE MY REVISION

ALGEMENE VOORWAARDEN MY REVISION

Stam Renault vestigingen

    De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijs(en) zijn incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van jouw auto. Vraag je dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie neemt je contact op met je Renault-dealer of met Renault Nederland klantenservice via 0800 – 0303.