✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30768 klantreacties is  95% tevreden over Stam!
Maatschappelijk verantwoord ondernemen en elektrisch rijden

Bedrijven leasen liever elektrisch

Veel ondernemers werken tegenwoordig aan hun ecologische voetafdruk en verminderen zoveel mogelijk hun CO2-uitstoot. 

Speciaal voor deze duurzame ondernemers biedt Renault elektrische bedrijfsauto’s aan.

 

   
Lage kosten elektrisch rijden
Elektrisch rijden in de stad
Verantwoord elektrische auto leasen
De exploitatiekosten van een elektrische auto zijn niet hoger dan die van een ‘normale’ auto. De lagere kosten voor onderhoud spelen hier een grote rol in. Leasen van een elektrische auto is dus behoorlijk interessant.Omdat stadscentra door lokale regelgeving/ milieuwetgeving steeds slechter bereikbaar zijn voor gemotoriseerd verkeer, zijn kleine, elektrische auto's een mooi alternatief.Elektrische auto's zijn hét antwoord op milieuproblemen en geluidsoverlast. Neem je verantwoordelijkheid en verbeter je imago. Stap nu over op zakelijk elektrisch leasen!
BEKIJK LEASE ACTIEBEKIJK ZE MODELLENBEKIJK LEASE ACTIE
   
Profiteer van belastingvoordeel
  
Een elektrische auto leasen levert ook belastingvoordeel op. Ontdek de voordelen en ga nu voor de auto van de toekomst. Laat je vandaag nog informeren door de Renault-dealer.  
MAAK EEN AFSPRAAK IN DE SHOWROOM  
Meer over onze elektrische auto's

Welke elektrische auto's gaat jouw bedrijf leasen?

Kiezen voor een volledige elektrisch aangedreven bedrijfswagen of zakenauto, ie kiezen voor de toekomst.

 

 Renault KANGOO Z.E.

 Renault ZOE

 Renault MASTER Z.E.

De nieuwe, elektrische Renault KANGOO Z.E. is lekker compact, schoon en rijdt nu nóg verder. De nieuwe, krachtige lader zorgt ervoor dat een lege batterij in 6 uur volledig is opgeladen. En tijdens de lunch laad je in een uurtje voldoende om 35 kilometer te rijden. Perfect voor de volgende klus!De Renault ZOE heeft de grootste actieradius van alle elektrische modellen van Renault. Het model is daarmee een toonbeeld van technologische innovatieMet de nieuwe Master Z.E. worden je ritten extra fijn. 

Het expressieve ontwerp is uitermate geschikt voor leveringen in
de stad en in woonwijken en zorgt ervoor dat je efficiënter wordt.

 ONTDEK DE KANGOO Z.E. ONTDEK DE RENAULT ZOE ONTDEK DE MASTER Z.E.
 

Laadvoorzieningen

Eenvoudig je elektrische Renault opladen


  
Jouw elektrisch wagenpark
Openbare laadpunten
Renault biedt verschillende laadoplossingen. Onze gecertificeerde leverancier GreenFlux vertelt je hier graag meer over. Bijvoorbeeld als het gaat om de investering in laadpleinen en dynamische laadoplossingen voor je wagenpark.Nederland telt bijna 10.000 laadpalen. Dankzij de inzet van een aantal private en publieke organisaties zijn de laadvoorzieningen in Nederland constant in ontwikkeling en bieden je op den duur een optimale dekking onderweg.
 BEKIJK FLEET OPLOSSINGEN ALLE OPENBARE LAADPUNTEN

Profiteer van de ruimte belastingvoordelen

Zakelijk elektrisch rijden met Renault?

   
Lage bijtelling van 4%
Milieu-investeringsaftrek (MIA)
BPM en Motorrijtuigenbelasting (MRB)
Volledig elektrische auto’s vallen in 2017 in het 4% bijtellingstarief. Deze auto’s stoten dus geen CO2 uit. De MIA is een extra aftrekpost die je van de winst aftrekt en van toepassing is, indien een investering voorkomt op de zogenaamde milieulijst die de RVO (voorheen Agentschap NL) jaarlijks publiceert. Oplaadpunten staan eveneens op deze milieulijst. Voorwaarde is wel dat de laadpaal op eigen terrein staat en voor de eigen voertuigen bestemd is. Voor een personenauto met een CO2-uitstoot van 0 gram per kilometer betaal je in 2017 geen BPM en MRB. Lees meer actuele informatie op het gebied van BPM en de MRB.
 Bereken hier je bijtelling.INFORMATIE MIA 

Meer informatie?

VRAAG EEN BROCHURE AAN

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.