Van de 25815 klantreacties is 95% tevreden over Stam!

Ondernemers opgelet!

Voorraadactie
Renault TRAFIC

Voorraadactie Renault TRAFIC

Toe aan een nieuwe Renault Bedrijfswagen? Profiteer tot en met 30 april van 25% korting op een Renault Trafic en op laadbakcoating.

Profiteer tot en met 25 februari van <strong>25% korting</strong> op <br>een Renault Trafic en op laadbakcoating.
Een selectie uit onze voorraad:
Renault TRAFIC
Gesloten Bestel L1H1 Energy dCi 90 Stop & Start Comfort
Normaal 
 
  €23.514,-
Stam voorraadpremie
- €5.915,-
Stam actieprijs geheel rijklaar
17.599,-**
VRAAG OFFERTE AAN
Renault TRAFIC
Gesloten Bestel L2H1 dCi 95 EU6 Comfort
Normaal 
 
  €24.749,-
Stam voorraadpremie
- €6.187,-
Stam actieprijs geheel rijklaar
18.562,-**
VRAAG OFFERTE AAN

Meerdere TRAFIC uitvoeringen en kleuren leverbaar


BEKIJK ONZE TRAFICS OP VOORRAAD

25% korting op Turbo Liner® laadbakcoating**

Laadbakcoating is een gespoten kunststof en dé oplossing voor jarenlang beschermen van de laadruimte van uw bestelwagen. Door de permanente hechting aan de ondergrond en de naadloos gespoten afwerking biedt Turbo Liner® een perfecte bescherming tegen vocht, zand en vuil. U kunt hierdoor bijvoorbeeld na aanbrengen zo de binnenkant van uw bedrijfswagen schoonspuiten!
Modelfoto 1
Modelfoto 2
Modelfoto 3
Modelfoto 4
Eigenschappen
 • Naadloos
 • Gemakkelijk schoon te houden
 • Bescherming tegen schade, roest en corrosie
 • Antislipoppervlak, ideaal als werkvloer of om lading te zekeren
 • Garantie gedurende volledige levensduur van de auto
Prijzen
Model
Grootte
Normaal
Actieprijs
Trafic
Lengte 1
€ 1.211,-
€ 1.211,-
Trafic
Lengte 2
€ 1.800,-
€ 1.350,-

Prijzen zijn inclusief inbouwkosten en zijn op basis van lage vloer en dichte wand. Accessoires zijn mee te financieren via Operational Lease en Financial Lease.

 

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  25.815 KLANTREACTIES
  Nooit een nummer altijd een klant
  Schrijf een review Lees alle reviews

  *Stam Voorraadpremie De genoemde premies zijn alleen van toepassing op geselecteerde Stam voorraadauto’s en voor nieuwe orders voor 31 mei 2017 met registratie voor 1 juli 2017 en leverbaar zo lang de voorraad strekt. Kijk op www.stam.nl/merken/renault/voorraad. De genoemde prijzen zijn inclusief orderpremie en indien van toepassing inclusief Easy Life Pack voordeel. Alle prijzen personenauto’s zijn inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument zijnde: levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, € 5,- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingbijdrage en registratiekosten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. ** Renault TRAFIC Voorraadactie De genoemde prijzen zijn exclusief btw en bpm en alleen van toepassing op geselecteerde voorraad Renaults Trafic bij Stam en voor nieuwe orders met registratie voor 1 juli 2017 en leverbaar zo lang de voorraad strekt. Turboliner actie; 25% korting op laadbakcoating is niet inwisselbaar voor contante korting. Algemeen Afbeeldingen zijn die gebruikt kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. STAM Renault behoudt zich het recht voor de acties op elk moment te wijzigen of te beëindigen. Stam Renault kan niet aansprakelijke worden gehouden voor schrijf- en drukfouten. Voor meer informatie bel 0800-0303 of kijk op renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden of kijk op www.stam.nl/renault-acties.