✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29218 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia DOKKER VAN - Voorraad bij Stam

De Dacia DOKKER VAN is direct uit voorraad leverbaar bij Stam. Dus snel rijden in een nieuwe Dacia. Kom maar onze showroom en maak kennis met deze fraaie Dacia en bespreek met de verkoopadviseur de mogelijkheden. Of vraag een offerte of proefrit aan bij Stam.

OFFERTE AANVRAGEN MEER OVER DE DOKKER VAN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik wil graag een DOKKER VAN kopen

Ontvang een Eindejaarscadeau bij aanschaf van onderstaande voorraadauto's

Welk cadeautje pak jij straks uit?

€200.- extra voordeel op de
aanschafprijs
Winterbanden cadeau t.w.v. €200.- of
€200.- extra inruil op je auto of
€200.- aan accessoires cadeau
In onderstaande auto hebben wij de keuze extra voordeel op de nu voor prijs verwerkt. Mocht je winterbanden of accessoires als cadeau kiezen dan wordt de voor prijs €200.- hoger en krijg je €200.- aan winterbanden of accessoires cadeau gratis van Stam. Bij inruil wordt ook de "nu voor" prijs €200.-hoger en krijg je €200.-extra inruil op je auto. De actie geldt niet op de leaseprijzen.

©2018 ĖDe genoemde prijzen zijn alleen van toepassing op het voorraad aanbod met zakelijke aankoop of operational lease. Gecommuniceerde acties zijn geldig t/m 31/10/2018 of zolang de voorraad strekt. Andere ( Dacia) acties zijn hiervan uitgesloten. Leaseprijzen zijn gebaseerd op Operational lease met een looptijd van 60 maanden en 15.000 kilometer per jaar. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Registratie voor 31/12/2018. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. STAM Dacia behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beŽindigen. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel 0900 - 9998700.