Klik hier om ons te bellen

LOGAN MCV

Voorraad actie

Vanafprijs € [price]

VRIJBLIJVENDE OFFERTE PLAN PROEFRIT

Dacia LOGAN MCV - Voorraadvoordeel bij Stam

De Dacia Logan MCV uit voorraad leverbaar bij STAM DACIA. Kom snel naar onze showroom en maak kennis met de nieuwe standaard in het A-segment.

Vraag snel online een offerte aan en laat u verrassen door ons voorstel. Met een inruilauto geven wij de waarde van je huidige auto en ook zonder inruilauto doen wij je een aantrekkelijk voorstel.

OFFERTE AANVRAGEN MEER OVER DE LOGAN MCV

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik wil graag een LOGAN MCV kopen

© 2017 – De genoemde prijzen zijn alleen van toepassing op het particuliere aanbod van voorraad auto’s. Gecommuniceerde acties zijn geldig t/m 17/6/2017 of zo lang de voorraad strekt. Registratie voor 1/7/2017. De genoemde prijzen zijn inclusief het voordeel en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem oplopend t.w.v. €596,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. STAM Dacia behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beŽindigen. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden.