✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Dacia SANDERO Stepway VOORRAAD

Snel rijden bij Stam

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN
Helaas hebben wij op dit moment geen Dacia Sandero Stepway nieuw op voorraad. Vanzelfsprekend kunnen wij wel een nieuwe Dacia voor je bestellen.
 Klik hier voor een offerte voor een nieuwe Dacia Sandero Stepway of bekijk onze occasions voor een jong gebruikte Dacia's.

BEKIJK OCCASIONS

© 2020 - Stam Voorraad actie enkel bij aanschaf van een zakelijke voorraadauto met uiterste aankoopdatum 31 oktober-, en registratiedatum uiterlijk 30 november tenzij anders vermeld. De genoemde prijzen zijn alleen van toepassing op het voorraad aanbod met zakelijke aankoop of Operational lease. Leaseprijzen zijn gebaseerd op Operational lease met een looptijd van 60 maanden en 15.000 kilometer per jaar. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Stam Dacia behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beŽindigen. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.