✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30712 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia SANDERO Stepway VOORRAAD

Snel rijden bij Stam

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Dacia SANDERO STEPWAY - Voorraad bij Stam

De Dacia SANDERO STEPWAY is direct uit voorraad leverbaar bij Stam. Dus snel rijden in een nieuwe Dacia. Kom maar onze showroom en maak kennis met deze fraaie Dacia en bespreek met de verkoopadviseur de mogelijkheden. Of vraag een offerte of proefrit aan bij Stam.

OFFERTE AANVRAGEN MEER OVER DE SANDERO STEPWAY

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik wil graag een SANDERO STEPWAY kopen

Stap in en rijd weg in één van onderstaande Dacia’s:

 Helaas hebben wij op dit moment geen Dacia Sandero Stepway nieuw op voorraad. Bekijk onze occasions voor een jong gebruikte Dacia's.

BEKIJK OCCASIONS

© 2020 - Stam Voorraad actie enkel bij aanschaf van een zakelijke voorraadauto met uiterste aankoopdatum en registratie 30 september tenzij anders vermeld. De genoemde prijzen zijn alleen van toepassing op het voorraad aanbod met zakelijke aankoop of Operational lease. Leaseprijzen zijn gebaseerd op Operational lease met een looptijd van 60 maanden en 15.000 kilometer per jaar. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Stam Dacia behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beëindigen. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.