✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30386 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Dacia SANDERO Stepway VOORRAAD

Snel rijden bij Stam

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Dacia SANDERO STEPWAY - Voorraad bij Stam

De Dacia SANDERO STEPWAY is direct uit voorraad leverbaar bij Stam. Dus snel rijden in een nieuwe Dacia. Kom maar onze showroom en maak kennis met deze fraaie Dacia en bespreek met de verkoopadviseur de mogelijkheden. Of vraag een offerte of proefrit aan bij Stam.

OFFERTE AANVRAGEN MEER OVER DE SANDERO STEPWAY

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik wil graag een SANDERO STEPWAY kopen

Ontvang een Eindejaarscadeau bij aanschaf van één van de onderstaande voorraadauto's

Welk cadeautje pak jij straks uit?

€250,- of €500 extra voordeel op de
aanschafprijs of
Winterbanden cadeau t.w.v. €250.-of €500.- of
€250,- of 500.- extra inruil op je auto of
€250.- of 500.- aan accessoires cadeau

In onderstaande auto's hebben wij de keuze extra voordeel op de "nu voor" prijs verwerkt. Mocht je winterbanden of accessoires als cadeau kiezen dan wordt de voor prijs €250.- of 500,- hoger en krijg je €250.- of500,- aan winterbanden of accessoires cadeau gratis van Stam. Bij inruil wordt ook de "nu voor" prijs €250.- of €500.- hoger en krijg je €250.- of 500.- extra inruil op je auto. De actie geldt niet op de leaseprijzen.

© 2020 - Stam voorraad actie enkel bij aanschaf van een zakelijke voorraadauto met uiterste aankoopdatum 31 januari en registratiedatum 29 februari. De genoemde prijzen zijn alleen van toepassing op het voorraad aanbod met zakelijke aankoop of Operational lease. Leaseprijzen zijn gebaseerd op Operational lease met een looptijd van 60 maanden en 15.000 kilometer per jaar. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Stam Dacia behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beëindigen. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.