✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30722 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault ZOE 

100% elektrisch, 8% bijtelling 

Nu met €4000 Renault Subsidie

VRIJBLIJVENDE OFFERTE KOM PROEFRIJDEN

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe ZOE

Renault ZOE

Omdat elektrisch rijden bijna geruisloos rijden is zal dit wennen worden voor de voetgangers, om deze te waarschuwen is de ZOE Life voorzien van “Z.E. Voice”. Met dit systeem wordt de voetganger gewaarschuwd voor de toenaderende auto. Standaard geniet je van nog veel meer comfort zoals bijvoorbeeld de automatische airconditioning. 100% elektrisch, 100% geraffineerd, ZOE Bose. Als Bose uitvoering is de ZOE extra onderscheidend in de exclusieve metaalkleur Gris Yttrium en de 17” lichtmetalen Techrun-wielen. In het interieur is bijzondere aandacht besteed aan de details: ‘smokey grey’ dashboard, specifieke interieurafwerking, exclusieve vloermatten voor-en achter. Ook is er in de speciale Bose uitvoering aandacht besteed aan de bekleding, met bruin semi-anilineleder dat speciaal is geselecteerd aan de hand van strenge criteria voor een optimaal zit comfort. De Renault ZOE Bose, elektrisch rijden was nog nooit zo chic. OFFERTE AANVRAAG

Meer informatie over Elektrisch rijden?

KOOPWIJZER ELEKTRISCHE AUTO

ZOE - maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault ZOE? Dat kan bij Stam Renault. Laat je overtuigen om te kiezen voor de Renault ZOE. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren, zo kun je je meteen laten inspireren! PLAN EEN PROEFRIT

Prijs nieuwe Renault ZOE 

De batterij van de ZOE kan gehuurd of gekocht worden, huren kan al vanaf €69,- per maand (7.500 kilometer per jaar). Alle ZOE uitvoeringen zijn voorzien van de Caméléon lader, wat betekent dat de auto met verschillende vermogens (tot 43 kW) opgeladen kan worden. Afhankelijk van de sterkte van het oplaadpunt varieert de oplaadtijd van de batterij tussen de 30 minuten en 9 uur. Nieuw is de Quick Charge uitvoering deze uitvoering is binnen 55 minuten volledig opgeladen. Een volledig opgeladen batterij betekent een auto met een actieradius van maar liefst 395 kilometer. Heb je interesse in een Renault ZOE kom dan gerust eens langs bij Stam Renault, officieel Renault Z.E. dealer. Wij helpen je met al je vragen betreffende de auto en kunnen de auto indien gewenst nu al voor je bestellen. Alleen dan rijdt je als één van de eersten in de Renault ZOE! 

Renault ZOE zakelijk 

Wil je graag een Renault ZOE leasen? Omdat de Renault ZOE elektrisch aangedreven wordt is de ZOE een aantrekkelijke leaseauto. Je betaalt namelijk slechts 4% bijtelling. Deze auto heeft bovendien de rijeigenschappen, het comfort en het uiterlijk van een reguliere hatchback. Daarnaast gelden er momenteel diverse landelijke subsidies waarvan ondernemers gebruik kunnen maken. 

Interesse? 

De vernieuwde Renault ZOE is vanaf nu te bestellen bij Stam jouw Renault dealer. Maak alvast kennis met deze elektrische hatchback dankzij de uitgebreide modelinformatie, bestel de Renault ZOE, neem contact op met Stam Renault of maak een proefrit afspraak. 

 ZOE voorraad actie 

Wil je graag snel rijden in een Renault ZOE én profiteren van veel voordeel? Stam Renault heeft diverse uitvoeringen met aantrekkelijke kortingen op voorraad. Bekijk de Renault ZOE voorraad.

ZOE VOORRAAD ALLE ZOE ACTIES

Consumentenadviesprijs is prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. €565,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW), beheerbijdrage batterij €31.- (incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.