✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29609 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Stam Dacia Private Lease

Nu v.a. € 229,- per maand

Zorgeloos rijden met Dacia Private Lease.
Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Vrijblijvend offerte PLAN PROEFRIT

Rij in een nieuwe Dacia voor een vast maandbedrag

Met Stam Private Lease rijdt je in een nieuwe Dacia voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wil je geen onverwachte autokosten en vindt je gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Dacia Private Lease iets voor jou!

Dacia Private Lease is beschikbaar op de Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway, Dacia Logan MCV en Dacia Duster. Naast het vaste maandbedrag betaal je alleen nog voor tanken en wassen.

Stam Private Lease?

Stam Lease Logo Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe Dacia voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken en wassen.
  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp

Wanneer Private Lease?

Rijdt je graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt je het eigendom niet zo belangrijk? Dan is private lease zeer geschikt voor jou! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. Je hebt dus geen andere uitgaven aan de auto! Ook als je een mobiliteitsbudget van jouw werkgever krijgt kan private lease uitkomsten bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen

Wanneer kopen?

Wil je de auto als eigendom en hou je rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: Afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

Benieuwd naar de modellen van Dacia en financieringsmogelijkheden?

Offerte aanvragen

Dacia Private Lease modellen

Model Dacia

Dacia Sandero

Per maand vanaf € 229,- Offerte aanvragen
Model Dacia

Dacia Sandero Stepway

Per maand vanaf € 325,- Offerte aanvragen
Model Dacia

Dacia Logan MCV

Per maand vanaf € 259,- Offerte aanvragen
Model Dacia

Dacia Duster

Per maand vanaf € 349,- Offerte aanvragen

Het gecommuniceerde bedrag betreft de basisuitvoering van dit model met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 150,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.