✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26304 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Stam Dacia Private Lease

Nu v.a. € 283,- per maand

Zorgeloos rijden met Dacia Private Lease.
U hoeft alleen nog maar te tanken!

Vrijblijvend offerte PLAN PROEFRIT

Rij in een nieuwe Dacia voor een vast maandbedrag

Met Stam Private Lease rijdt u in een nieuwe Dacia voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Dacia Private Lease iets voor u!

Dacia Private Lease is beschikbaar op de Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway, Dacia Logan MCV en Dacia Duster. Naast het vaste maandbedrag betaalt u alleen nog voor tanken en wassen.

Stam Private Lease?

Stam Lease Logo Hiermee ervaart u het genot van een nieuwe Dacia voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, u betaalt alleen nog voor tanken en wassen.
  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp

Wanneer Private Lease?

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is private lease zeer geschikt voor u! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. U heeft dus geen andere uitgaven aan de auto! Ook als u een mobiliteitsbudget van uw werkgever krijgt kan private lease uitkomsten bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

Wanneer kopen?

Wilt u de auto als eigendom en houdt u rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: Afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

Benieuwd naar de modellen van Dacia en financieringsmogelijkheden?

Offerte aanvragen

Dacia Private Lease modellen