Renault CLIO Renault CLIO

Renault CLIO
Private Lease

al vanaf € 394

Private lease jouw Renault Clio met Stam Lease

Wil jij rijden in één van de meest iconische en onweerstaanbare Renault modellen ooit? Een auto met een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken, dat je hart verovert vanaf het moment dat hij aan komt rijden? En dat alles voor één vast private lease maandbedrag? Private lease dan nu de nieuwe Renault Clio met Stam Zorgeloos Privé. Selecteer jouw favoriete uitvoering, ga voor extra opties en kies de door jou gewenste verbrandingsmotor. En, hoe ziet jouw nieuwe Clio er uit? Stam Zorgeloos Privé is dé leasevorm met het keurmerk private lease, om als particulier een nieuwe auto te private leasen. Zonder omkijken naar het onderhoud en andere onvoorziene uitgaven. Zo kun je zorgeloos de weg op en hoef je alleen nog maar te betalen voor tanken.

Renault Clio collage

De nieuwe Clio private lease je voordelig bij Stam

Met Stam Private lease rijd je een nieuwe Renault Clio voor één vast bedrag per maand. Met private lease kies je wat het beste bij jou past. Je least al een nieuwe Clio vanaf € 394,- per maand, met Private Lease bij Stam.

Renault Clio samenstellen

Bepaal zelf de looptijd variërend van 12 tot 60 maanden en kies het aantal kilometers dat je jaarlijks wil maken. Je kunt ook kiezen uit verschillende uitvoeringen, extra opties en je eigen favoriete kleur. Zo past een nieuwe Clio perfect bij jou. Bekijk direct welke Clio private lease uitvoering het beste bij jou past

Bleu Celadon RQT

Renault Clio private lease uitvoeringen

Renault CLIO R.S.

Renault CLIO R.S.
private leasen

De nieuwe Clio R.S. line heeft een sportief karakter. Het design is geïnspireerd op de Formule 1. Stap in met speciale sportstoelen, een sportstuur en aluminium pedalen. Stap in en ervaar het exclusieve Renault Sport gevoel.

Renault CLIO Zen

Renault CLIO Equilibre

Stap aan boord van een icoon en rijd comfortabel en zuinig. Volgeladen met geavanceerde technologie zoals een met een EASY LINK Multimediasysteem, zo blijf je onderweg altijd verbonden.

Renault CLIO Intens

Renault CLIO Evolution
private leasen

Ervaar nog meer comfort en luxe in een Renault Clio Evolution. Zo stel je met Renault Multi-Sense® je een persoonlijke rijbeleving in. Ook het exterieur is voorzien van luxe met de 16 inch lichtmetalen wielen.

Renault CLIO Hybride

Renault CLIO Hybride
private leasen

De nieuwe Clio is in de private lease ook met een E-TECH hybride motor verkrijgbaar. Deze motor laadt zichzelf op dankzij de hybride aandrijving. Hiermee rijd je nog zuiniger en ervaar je ongekend veel rijplezier.

Renault CLIO Automaat

Renault CLIO Automaat
private leasen

Veel onderweg? Dan is de Clio met een automaat perfect voor jou. Deze uitvoering is krachtig en stil. Fantastisch voor in de stad en op de snelwegen.

Wat zit er allemaal in een Renault Clio Private Lease prijs bij Stam?

Alle onderhoudskosten, technische reparatie kosten en schade kosten zijn inbegrepen. Er zitten echter enkele wettelijke voorwaarden en richtlijnen vanuit de importeur aan verbonden, denk aan het beurt schema. Het voertuig dient deskundig gebruikt te worden. Mocht je met jouw private lease auto in het buitenland stranden, dan vallen de reparatiekosten ook onder de lease-overeenkomst. Indien reparatie in Nederland noodzakelijk is, dan vallen ook de terughaalkosten van de auto én van de bestuurder/inzittenden onder de lease-overeenkomst. Je kunt zelf kiezen of je vervangend vervoer of winterbanden wil. Ook de hoogte van de eigen risico kun je helemaal zelf bepalen.

Wat is inclusief bij het private leasen van jouw Clio bij Stam?

  • Afschrijving
  • Houderschapsbelasting
  • Banden
  • Rente
  • Reparatie
  • Pechhulp
  • Verzekering
  • Onderhoud

Of toch liever een Renault Clio occasion private leasen?

Met Stam Zorgeloos Privé is het ook mogelijk om een Clio occasion te leasen. Voordelig als je op korte termijn een nieuwe auto nodig hebt en ook nog eens goedkoper. Het is mogelijk om voor een periode vanaf 12 maanden. Zo rijd je in een goed onderhouden tweedehands auto all-in. Het enige dat jij nog hoeft te doen is tanken. Bekijk direct het aanbod Renault Clio occasions lease.

Interesse in een ander Renault model om te private leasen?
Bekijk ons totale Renault private lease aanbod

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. Gecommuniceerde Private Lease tarieven voor de Renault Twingo, Clio en Captur zijn o.b.v. voorraad. Vraag uw Renault-dealer naar de beschikbaarheid. Bedragen zijn afgerond op hele euro's inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Bekijk de voorwaarden: https://privatelease.renault.nl/voorwaarden/

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!