✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 26552 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault CLIO 

Zorgeloos rijden

v.a.€ 259,- per maand

Private Lease bij Stam Lease

Vrijblijvende offerte

Renault ClIO 

v.a.€ 259,-*
per maand

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Renault Clio Hatchback of Estate met Private Lease onder de noemer van "Stam Zorgeloos Privé". Stam Renault Zorgeloos Privé is dé leasevorm voor u om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat u weet waar u aan toe bent! U kunt nu tijdelijk profiteren van ons voorraadvoordeel, waardoor u voor slechts € 259,- per maand een compleet nieuwe Clio en voor € 269,- een splinternieuwe Clio Estate rijdt.

De Renault CLIO (Estate)

De nieuwe Renault Clio staat voor innovatie, niet alleen op het gebied van design, maar ook op het gebied van motoren, techniek, veiligheid en multimedia. Standaard is de Clio rijk uitgerust met onder andere lichtmetalen velgen en parkeersensoren. De Renault Clio Hatchback en Estate staan voor u klaar in de showroom van Stam Renault.

€ 259,- per maand

Met Renault Private Lease rijdt u in een Renault Clio of Clio Estate voor één vast en laag maandbedrag. U rijdt al in een Renault Clio TCe 90 Life vanaf € 259,- per maand. Of kies voor Renault Clio Estate TCe 90 Life vanaf € 269,- per maand. Met dit vaste en lage maandbedrag zijn al uw autokosten afgedekt. U hoeft alleen nog maar te tanken! Deze prijs is op basis van 10.000 km. per jaar, 60 maanden, standaard lak en een eigen risico van € 450,-.

Wat is inclusief bij Private Lease?
 • Afschrijving
 • Rente
 • Verzekering
 • Houderschapsbelasting
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Banden
 • Pechhulp

U hoeft alleen nog maar te tanken!

Hoe kunnen wij  helpen?

Ik wil deze auto Private Leasen

De Renault CLIO (Estate) kopen

met € 2.000,- standaard voordeel bij Stam

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Renault CLIO (Estate) in plaats van Private Lease? U ontvangt nu tijdelijk €2.000,- voordeel premie bij de aanschaf van uw nieuwe Renault CLIO (Estate). Bereken nu de waarde van uw huidige auto en ontdek voor welk bedrag u een nieuwe Renault CLIO (Estate) rijdt.

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.552 KLANTREACTIES
  Klant vriendelijke verkoper
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Vanaf tarief is o.b.v. basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar en 6 of meer schadevrije jaren. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Stam Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. www.stamrenault.nl voor voorwaarden. Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 3,2-5,4 l/100 km, resp. 31,3-18,5 km/l. CO2: 82-120 gr./km.