Stam Bilthoven regelt het

Zien we je straks in onze showroom?

De huidige modellen van Renault

 Breng een bezoek aan onze garage in Bilthoven

Heb je geen nieuwe auto nodig, maar is jouw auto toe aan onderhoud? Dan staan onze monteurs in Bilthoven voor jou klaar in de garage! Bij onderhoud of reparatie kan je snel terecht voor een werkplaatsafspraak. Maar ook voor een snelle wissel naar winterbanden of zomerbanden en APK ben je bij onze garage in Bilthoven aan het juiste adres. 

Renault Minute

Bij Stam Renault Bilthoven bieden wij de Renault Minute Service aan. Van maandag tot en met vrijdag kan je zonder afspraak bij ons terecht. Renault Minute garandeert het normale onderhoud volgens de voorschriften van Renault. Er wordt gebruik gemaakt van all-in prijzen, gratis offertes en originele Renault onderdelen.

 Waar kan je ons vinden?

Bilthoven ligt tussen Utrecht en Amersfoort in, en wordt omringd door plaatsen als Zeist en Hilversum. Kom je via de A27, neem dan afslag 30 (De Bilt), en sla rechtsaf de Blitse Rading op. Bij de eerste rotonde ga je rechtdoor. Bij de tweede rotonde neem je de tweede afslag. Sla daarna meteen weer af naar rechts. Je rijdt nu op de C. de Haasweg en je bent er bijna. Rij een stukje door totdat je aan je linkerhand Stam Renault Bilthoven ziet. Je vindt ons op nummer 80. Je kunt parkeren op ons eigen terrein. Kom je met de trein? Stap dan uit op het station van Bilthoven, en pak bus nummer 77 richting Nieuwegein. Stap uit bij de zesde halte (Zonneplein). Je loopt in vier minuten naar onze vestiging.   

Stam Renault, dit zijn jouw contactpersonen

Wie zijn de contactpersonen die je kan bereiken voor jouw vragen? Wij zetten ze voor jou op een rijtje

  • Verkoop
  • Jelle HopmanVerkoopadviseur

  • After Sales
  • Cees BuizerServiceadviseur

  • Patrick van de BergWerkplaatsmanager

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!