✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Renault CAPTUR 

Voor elke levensstijl

Ervaar de nieuwe Renault Captur
of één van onze occasions. Plan direct
je proefrit of kom langs in de showroom.

Renault CAPTUR - Maak een overtuigende proefrit

Een proefrit maken in de Renault CAPTUR? Laat je overtuigen om te kiezen voor deze crossover van Renault. In onze showroom staan meerdere uitvoeringen en verschillende kleuren voor je klaar. Laat je inspireren door de Renault CAPTUR!


Renault Captur 2020

De Captur die in 2013 is gepresenteerd is vandaag de dag de best verkocht mini SUV. Vanaf de introductie was de Renault Captur, kenmerkend onder andere aan het grote Renault logo aan de voorkant van de auto, al een van de best verkopende modellen in zijn segment. De nieuwe Renault Captur is de tweede generatie. Het nieuwe model is in alle opzichten groter dan het voorgaande model en laat niets te wensen over qua uitstraling en interieur. De Renault Captur is verkrijgbaar in benzine, Bi-Fuel en plugin-hybride.

Ontdek de nieuwe Renault Captur

De Captur heeft veel uitvoeringen en nieuwe elementen. Zo heeft de Captur Intens: ActiveEmergency Braking System met voetgangers- en fietsdetectie, Lane Departure Warning met LaneKeep Assist, Safe Distance Warning, Traffic Sign Recognition, LED PURE VISION koplampen,Cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, Lichtsensor en Hill-start Assist, alsook Renault Multi-Sense voor een persoonlijk instelbare rijbeleving, elektronisch geregelde airconditioning, parkeersensoren achter met optische en sonische weergave, Renault Handsfree Card voor openen, sluiten en starten zonder sleutel en 17'' lichtmetalen wielen.Stam biedt een ruim aanbod nieuwe Captur uit voorraad. Interesse? Bij Stam bieden wij demogelijkheid om te kopen of te leasen. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw nieuweRenault Captur. Plan eenvoudig een vrijblijvende proefrit in of vraag een offerte aan!

KOM PROEFRIJDEN

Renault CAPTUR - fotogalerij

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

95% tevreden!

Dit vinden onze STAMbassadeurs

30.778 KLANTREACTIES
Vriendelijk personeel
Lees alle reviews

Kopje koffie?
Wij doen je graag een scherp voorstel!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 783,90 of € 752,90 voor E-TECH Plug-in 160, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 51,10, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor Plug-in hybrid 160). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.