Nieuwe Renault CAPTUR Plug-in Hybrid

Rijd tot 65 km volledig elektrisch met deze krachtige en zuinige plug-in hybride. Ook verkrijgbaar als rijk uitgeruste Business-uitvoering met aantrekkelijke bijtelling.

Geinspireerd op Renault F1-technologie

UITRUSTING Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid: geavanceerd en comfortabel

Bekijk de vooruitstrevende technieken die jouw rijbeleving 100% compleet maken.

Visual

Met MULTI-SENSE pas je je nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid aan jou aan. Je kiest eenvoudig uit één van de 3 aanpasbare rijstijlen en één van de 8 verschillende typen verlichting. Met deze keuzes rijdt jouw CAPTUR altijd hoe jij het wil. In de modus PURE kun je volledig elektrisch rijden met een topsnelheid van wel 135 km/u.

Renault

EASY LINK is een aanpasbaar multimediasysteem dat intuïtief te gebruiken en zeer gebruiksvriendelijk is. Het touchscreen heeft een hoge resolutie en is maximaal 9,3“ groot. Op deze manier vind je in één oogopslag bijvoorbeeld de laadpunten op de kaart. Houd je veranderingen in de energiestroom in de gaten. En pas je eenvoudig de instellingen voor opnieuw opladen aan, net als de temperatuur in de auto.

Renault

Je vindt op het bestuurdersscherm bijvoorbeeld de geselecteerde MULTI-SENSE-instelling maar ook informatie over de acculaadstatus, veranderingen in de energiestroom, de actieradius en de energieterugwinning.

Renault

Via de MyRenault-app controleer je eenvoudig het accu-niveau van je nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Ook kun je inplannen de accu buiten piektijden wordt opgeladen en je kunt het interieur alvast voorverwarmen naar de voor jou ideale temperatuur.

MOTOREN Renault CAPTUR E-TECH: deze oplaadbare hybride zorgt voor ongekend rijplezier

Visual
Ongekend rijplezier

Het reactievermogen van een elektrische auto in een hybride auto? De nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid activeer je met een druk op de start-knop altijd 100% elektrisch. De CAPTUR accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. Jij profiteert zo van maximaal rij-plezier en comfort.

Visual
In de stad en ver daarbuiten

Dankzij de dubbele aandrijving kun je doordeweeks tot bijna 65 km elektrisch in de stad rijden om daarna over te stappen op de hybride modus. Bijvoorbeeld voor de uitstapjes in het weekend.

Visual
Elektrische expertise in jouw nieuwe CAPTUR

Vertrouw op jouw nieuwe CAPTUR E-TECH. Renault heeft immers al 10+ jaar ervaring met elektrische auto‘s. Profiteer nu ook van schoon rijden en een beperkt brandstofverbruik, dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen, die is geïnspireerd op onze lange ervaring in de Formule 1-wereld.

Financieel aanbod

Bekijk de diverse opties om jouw nieuwe Renault te financieren

Visual

Renault Flex Choice Financier je nieuwe auto voordelig met Renault Flex Choice

Ontdek meer
Visual

Uitstel van betaling Slimme ondernemers vragen uitstel van betaling

Meer weten over de nieuwe CAPTUR E-TECH?

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP-testmethode en vervolgens teruggerekend naar NEDC 2.0. 2 In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2-uitstoot verwerkt. 3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK t.w.v. € 783,90 of € 752,90 voor E-TECH Plug-in 160, incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 51,10, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 35,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor Plug-in hybrid 160). 4 Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,35%. 5 Het energielabel is berekend op basis van de CO2-uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode en is niet teruggerekend naar NEDC 2.0. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!