Renault CAPTUR prijsDe Renault Captur 2024 is beschikbaar in diverse uitvoeringen en daarmee ook prijzen. Zo is er voor iedereen is er een geschikte Renault CAPTUR. De Renault CAPTUR wordt gekenmerkt door zijn sportief gevormde flanken met een opvallende schouderlijn en stoere wielkasten. Skidplates vóór en achter, aluminium dakrails, een brede grille, een robuuste bumper met verchroomde inzetten. de nieuwe Renault CAPTUR ziet er zowel van voor als van achter nog eleganter en hightech uit als zijn voorganger.

Prijslijst Renault CAPTUR 2024

Download de prijslijst van de Renault Captur 2024, bekijk de versieprijzen van de nieuwe CAPTUR en wordt eigenaar van dé sportieve SUV van Renault.


* Het energielabel is berekend op basis van de CO2 -uitstoot gebaseerd op de WLTP-testmethode. ** Gemiddelde CO2 -uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP - testmethode voor de standaarduitvoering van de versie zonder opties. Het toevoegen van opties of optiepakketten kan van invloed zijn op de daadwerkelijke hoogte van de CO2 -uitstoot en het bpm-bedrag. Raadpleeg de configurator op Renault.nl voor de meest actuele prijsstelling en bpm *** In het BPM-bedrag zijn eventuele correcties vanwege de CO2 -uitstoot verwerkt voor de standaarduitvoering van de versie zonder opties. **** Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. € 868,45 (incl. 21% btw), registratiekosten t.w.v. € 51,55 (deels btw-vrij), recyclingsbijdrage t.w.v. € 25,00 (incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor Hybrid) voor Plug in Hybrid 160 kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, type 2 Mode 3 Mennekes laadkabel) t.w.v. € 958,45 (incl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 51,55, deels btw-vrij), recyclingsbijdrage (t.w.v. € 25,00 incl. 21% btw) en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij (t.w.v. €31,- incl. 21% btw, uitsluitend voor Plug-in hybrid 160). ***** Netto bijtelling per maand gebaseerd op de fiscale waarde van het voertuig exclusief opties en op een belastingschijf van 37,07%.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!