Master Motoren


De power van de nieuwe Renault MASTER

De vernieuwde MASTER is verkrijgbaar met een krachtige dieselmotor en met een innovatieve elektrische motor. Deze nieuwe motoren van Renault hebben meer vermogen en koppel voor een zuinige en comfortabele rit. Bekijk hieronder welke motor het beste bij jou past.

MASTER Motor


Uitstekende prestaties voor een betere efficiency
Kies uit vier verschillende dieselmotoren, afhankelijk van de gekozen versie. Kies voor de zuinige dCi 135 motor of krachtige dCi 180 motor met een handgeschakelde versnellingsbak. De dCi 150 of 180 Quickshift zijn verkrijgbaar met een gerobotiseerde versnellingsbak voor een comfortabele rit met ultiem rijplezier.

Renault
Renault

Nieuwe MASTER E-tech electric


Elektrische motor van 57 kW
De nieuwe Master E-tech electric is 100% elektrisch en heeft een actieradius 120 km in echte gebruiksomstandigheden. Hij is betrouwbaar, krachtig en duurzaam ofwel de ideale businesspartner. Deze zuinige bedrijfswagen is verkrijgbaar in drie lengtes, twee hoogtes en twee soorten carrosserieën. Stap jij over op elektrisch rijden?

Kosten rijklaar maken €720.- (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, €10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, t.w.v. € 720,-, excl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 24,79 excl. 21% btw).: Renault behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen "af importeur". Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!