Master Motoren


De power van de nieuwe Renault MASTER

Het aanbod in motoren van de Renault Master is volledig herzien. De nieuwe motoren hebben meer vermogen en koppel voor beter rijgedrag en soepeler optrekken, óók met volle lading. Geniet van efficiënter brandstofverbruik en een breder scala aan mogelijkheden voor elke rit.

MASTER Motor


Uitstekende prestaties voor een betere efficiency
Kies uit vier verschillende dieselmotoren, afhankelijk van de versie die je kiest. Ga voor de zuinige dCi 135 motor, de krachtige dCi 180 motor met een handgeschakelde versnellingsbak, de dCi 150 of de 180 Quickshift. De dCi 150 en de 180 Quickshift zijn verkrijgbaar met een gerobotiseerde versnellingsbak voor een comfortabele rit met ultiem rijplezier.

Renault
Renault

Nieuwe Master E-tech electric


De nieuwe Renault Master E-Tech electric heeft een krachtige lithium-ionbatterij. Dat betekent vele kilometers genieten van stil, emissievrij en elektrisch rijden. Met de snellader bij een openbaar laadstation laad je je voertuig op tot 80% in slechts 2 uurtjes. Je hebt de keuze uit een grote reeks versies en opties: 3 lengtes, 3 hoogtes en 3 configuraties (bedrijfswagen, platformcabine en chassiscabine).

Stap jij over op elektrisch rijden?

Kosten rijklaar maken €720.- (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, €10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, t.w.v. € 720,-, excl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 24,79 excl. 21% btw).: Renault behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen "af importeur". Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!